29 12
發新話題

moming vs 無名

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

moming vs 無名

不如出來打番場.....看看誰是真正的無名
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-14 16:14 發表
剛有人通知我, HKTTF網站有人剛登記了"無名" 這個網名

如果係我, 我係用moming的, 即係話"moming"同"無名"不是同一個人來的

我當然不會介意有人用"無名"呢個名,我也是抄馬sir橋的,可能那個"無名" 也是天下fa ...
您唔講都無留意您個'moming'可以中文拼音可以係'無名'添!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-14 19:31 發表
不如出來打番場.....看看誰是真正的無名
贏咗叫無名, 否則叫莫問!

看看有無人用飛碟王 或者 貓貓 先
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-14 20:15 發表
看看有無人用飛碟王 或者 貓貓 先
用飛碟王就無價值喇, 相信用貓貓就大把!

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-15 05:31 發表
真無名歸左隱了,明天唔畀打Super Block我也要歸隱了
可唔可以揚一揚, 佢歸隱咗去邊呀?

moming...我超初仲以為是 morning
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-16 00:49 發表
又真係幾似.....兩個字

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-15 17:00 發表

您有看天下嗎?無名在個小村莊,失了憶
原來咁傳奇o架?!

回復 17# 的帖子

我以為是"無命"!

引用:
原帖由 James 於 2008-3-16 10:09 發表
我以為是"無命"!
If you play against his evil super block, you will be  無命 lor...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-16 00:49 發表
係呀,唔講我都以為係 morning 呀!

Good Moming

Good Moming
香港乒乓網

Moming, Good morning

29 12
發新話題