發新話題

做女人記住唔好咁....~ ~<轉貼>

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-15 22:04 發表

樣同實際上都係好人....我估無人異議 !!   
瑤女您好人史, 在下相信!

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-16 07:39 發表

極道羅剎個帖好似唔係呢個意思wor
有機會你自己認識一下我...唔使聽人亂講

回復 72# 的帖子

第一要認識下你個樣 ..
自貼

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2008-3-16 18:38 發表
第一要認識下你個樣 ..
自貼
你參加多 d 波局或比賽, 自然會識我

回復 74# 的帖子

無咁得閒過九龍 ..

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-16 21:49 發表

我好似比賽時有見過您個樣的。不過唔識您
之前單項??   唔係做你球証呀嘛???
咁下次叫 007 介紹下囉

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-17 13:18 發表

我唔记得您有没有做过我球证了. o甘多球证, 边记得o甘多

您同007好熟咩?
係咪做你球証都唔記得??
識就可以介紹家啦....要好熟家咩?? 都可以叫壇主介紹呀...叫羅殺介紹呀...或者叫 Ray 介紹呀.......

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-17 14:05 發表

有机会再见的话, 我自我介绍啦, 我应该会认得您的, 打乒乓波的mm没多少个
戴把基滙

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-17 14:24 發表

o甘不如约埋食饭, 唱K,睇戏, 宵夜啦
咁你要問下 007 先..佢係我經理人...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-17 16:02 發表

咁你要問下 007 先..佢係我經理人...   
wow..don't say this wor....Gary is your 經理人, not me wor....all appointments must be approved by Gary sin ga....no exception...hehe...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-17 16:05 發表

客得我丫    ... 以為係經首仁  
haha....you want?

I like to meet 老佛爺 ar....and tell her what a lovely and wonder guy you ar....

and better watch you more closely 'cause all the girls love you....and one boy....(Gary), haha...

發新話題