33 12
發新話題

祝各位新年快樂,心想事成

祝各位新年快樂....球技猛進 ....^__^

祝大家
免年行好運 !
人人執到金 !

(p.s 見到此 post 者都有份)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

祝各位新年快樂,心想事成,大吉大利
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 borkee 於 2011-2-2 07:48 發表
大家咁話喇!
不過我都祝你有情人終成眷屬呀!
快啲派利是比我個仔!
你幾時出嚟派俾我呀?
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 44_66 於 2011-2-2 09:30 發表
一團和氣 , 恭喜發財 ...... 乒匯新春唱 k , 打   , call 我
你去我又要去!

引用:
原帖由 melody 於 2011-2-2 14:09 發表
祝大家 新年快樂!  事事如意! 身體健康!
(祝太陽伯伯同wing姐姐甜甜蜜蜜)
melody竟然記得我叫阿wing?

祝大家新年行返個大運,
個個開口常開, 一團和氣,
新一年出嚟打多d波咁就身體都健康d啦!

引用:
原帖由 野田妹 於 2011-2-4 18:28 發表

你幾時出嚟派俾我呀?
記住預埋我呀

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 野田妹 於 2011-2-4 18:29 發表

你去我又要去!
妳幾時同我打波呀?

乒匯乒乓球會

新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂新年快樂
哈哈`^^...我要創造奇跡~

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-2-4 19:02 發表

妳幾時同我打波呀?
交埋功課咪得囉!

祝各位免年行好運

身體健康   心想事成,萬事勝意
tigerone is the strongest

33 12
發新話題