54 123
發新話題

第二屆偉裕乒乓球會奧運2008團體賽 ( 完 )

如果有時間, 約埋屯青什麼時間打....港聯的進度跟不上, 要快d.....

當然如果有時間, 未星期日打埋
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-5 00:26 發表
如果有時間, 約埋屯青什麼時間打....港聯的進度跟不上, 要快d.....

當然如果有時間, 未星期日打埋
約時間梗係由隊伍d管理層話事lei,我呢d只係隊中potato

sorry , 我應該是同防守生講..........
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-5 01:47 發表
唔緊要lei,貓兄

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-4-4 23:04 發表

thxliness" />

最後兩日,期待中  
不經不覺,最後一日countdown,聽說有很多隊伍已在準備中

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-4-5 14:16 發表

不經不覺,最後一日countdown,聽說有很多隊伍已在準備中liness" />
仲有about兩小時.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-5 01:47 發表
我是隊員, 不是領隊及隊長.....不要問我吧!!!(講笑)

今日我會問一問隊友啦!! 唔好意思!

你已被屈了做隊長, 輝 sir 做領隊
香港乒乓網

有無咩細賽果 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-28 02:49 發表

Updated(29/3):各位親愛的友好,期待已久抽籤經已完成,今次的參

賽陣容,正如之前所述,陣容強大,本會深感榮幸,亦多謝各位的愛

戴和支持!

相信各會員和友好亦在期 ...
多謝今日各位來臨和過去的支持,上演了很多場高水平,精彩,刺激的比賽,本會深感榮

幸!成績現在此公佈如下:

冠軍---乒之友

亞軍---俊一球會

季軍---偉裕 A

最後,在此多謝各位友好和會員的幫忙,使比賽順利完成,thx

PS:多謝瑤瑤百忙之下抽空過來幫手,實在感激

偉裕乒乓球會

有無相看看 ar
香港乒乓網

狂飆隊呢???....   焦左???唔係化..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-4-7 00:57 發表

多謝今日各位來臨和過去的支持,上演了很多場高水平,精彩,刺激的比賽,本會深感榮

幸!成績現在此公佈如下:liness" />

冠軍---乒之友

亞軍---俊一球會

季軍---偉裕 A

...
而在此亦感謝本論壇對此次比賽的支持

偉裕乒乓球會

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-4-8 01:42 發表

而在此亦感謝本論壇對此次比賽的支持

偉裕乒乓球會  

多謝乒之友再一次參加此賽事,順道亦恭喜乒之友和其他各優勝隊伍,而其他隊伍亦相當出色,和相當合作,使比賽順利完成,本會深感榮幸和感激!希望下次可再見到大家一齊享受比賽的過程,以波會友.Thx^^

偉裕乒乓球會

54 123
發新話題