發新話題

第二屆偉裕乒乓球會奧運2008團體賽 ( 完 )

我買狂標隊,屯青隊,乒之友鐵三角

我買偉裕A,B,C隊齊全!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 15:49 發表
我買偉裕A,B,C隊齊全!
防兄,多謝捧場,但小弟睇好你地和其他友好lei

我剩係要求打番自己的水平就可以了,而且可以從你地高手們學到好多東西,實在興奮

引用:
原帖由 防守王 於 2008-3-28 13:48 發表
咁多勁人, 都唔知到時咩場面!!?!?!?
熱切期待中

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-14 01:09 發表
各位好!經過上一年各隊激烈比併!!

新一年第二屆偉裕乒乓球會08奧運乒乓團體賽現正公開接受報名,

今年會有十二隊參加報名方法和詳情,請到本會網頁查找,名額先到先

得,多謝各位支持和合作!!
...
比賽時間表UPDATED 在PAGE 1

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-29 03:07 發表

比賽時間表UPDATED 在PAGE 1liness" />liness" />liness" />liness" />  
仲有三日,大戰一觸即發....

以我所知,今次比賽,什麼打法都會有

唔知大家有什麼心情lei

等死

我應該唔會出場啦! 我黎hea 嫁咋!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-3 15:49 發表

防守哥 加油 liness" />
不如叫我隊友加油啦!! 你至愛既長膠王子都會出賽!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-3 15:46 發表
等死

我應該唔會出場啦! 我黎hea 嫁咋!
你等死?你估有冇人信lei,防兄hehehe

help you to set 頂置 of this post
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 30# 的帖子

咁我係等緊死wor!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-4 01:35 發表
咁我係等緊死wor!!
有內幕消息透露,你上左黃飛鴻個場度特訓成個假期,到時真係邊個比你d無影腳踢死lol....hoho

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-4 01:26 發表
help you to set 頂置 of this post liness" />
thx,貓兄

預祝比賽成功
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-4 02:06 發表
預祝比賽成功
thx

最後兩日,期待中

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-4-4 02:04 發表

有內幕消息透露,你上左黃飛鴻個場度特訓成個假期,到時真係邊個比你d無影腳踢死lol....hoho
errrrrrrrr!! 其實我上去係搵呀十三姨......幫我做.....腳板按摩咋!!!!

看完他的 blog 便知他的目的不是打波, 而是 EAT EAT EAT.......
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-4 23:25 發表
看完他的 blog 便知他的目的不是打波, 而是 EAT EAT EAT.......
根本就係佛山吃喝之旅!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-4 23:27 發表

根本就係佛山吃喝之旅!

吃喝兼修練神功,天下之一大樂事lei

發新話題