發新話題

【雙打比賽】4月7日 (一) 8:00-11:00pm 駱克道體育館 (完)

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-29 11:53 發表
Let me try and get another Sunshine team to sign up sin.....
又陽光...又甲組呀

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 12:02 發表

又陽光...又甲組呀
Mo Gum dor 甲組 la.....crazy..

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 12:02 發表

又陽光...又甲組呀
陽光 has problem ma?

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-29 12:24 發表

陽光 has problem ma?
mei one te

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-29 12:36 發表

mei one te   
Bo tung Gwai???  

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-3-28 20:15 發表

乒乓小王子+eric985281
屈機小王子再度出現lu....

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-30 02:35 發表

屈機小王子再度出現lu....
係乒乓小王子,唔係屈機小王子。
雙打我都係要靠隊友,我的角色係觀眾。

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-29 11:32 發表

果然拍超級爆沖手eric 呀
0.0,係超級超級超級超級超級爆沖手

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-3-31 00:16 發表

係乒乓小王子,唔係屈機小王子。liness" />
雙打我都係要靠隊友,我的角色係觀眾。
看來如果對你地,我都係棄權好了,比你地屈完機後,一定o哂嘴lu....

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-31 00:22 發表

看來如果對你地,我都係棄權好了,比你地屈完機後,一定o哂嘴lu....
0.0,點會呀,波係圓的,可能係我地輸呢?

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-3-31 00:24 發表

小王子,  me and 十萬轉 are looking forward to play against you and eric.....

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-3-31 00:24 發表

波係圓的,但聽聞有人可以打到個波分開兩件,真係好驚gah,我真係唔想好似個波gum lei...hehehe

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-31 00:41 發表

波係圓的,但聽聞有人可以打到個波分開兩件,真係好驚gah,我真係唔想好似個波gum lei...hehehe
哈哈,果然好記性,暴力的程度雖然恐怖,但唔會有咩事的,最多d肉紅左少少,哈哈,我經常比佢打到紅左。

唔係屈機小王子, 係 爆沖屈機小王子

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-3-31 01:34 發表
爆沖屈機小王子,phantasy改得正....haha

仲有兩隊呀......Push 下先

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-3-31 01:34 發表
我果d叫做爆沖的話,咁eric果d叫咩。

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-3-31 18:16 發表

我果d叫做爆沖的話,咁eric果d叫咩。
爆 head lor...hehe....

引用:
原帖由 44_66 於 31-3-2008 18:28 發表

爆烈

搞到我partner 唔來應戰喇~~~~慘

發新話題
最近訪問的版塊