發新話題

【雙打比賽】4月7日 (一) 8:00-11:00pm 駱克道體育館 (完)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-23 09:15 發表

琴日見識過....正手超超超大板.....
唔到枱, 到人都屎   
Draw仔好波gah,仲要左手,我地呢d little potato實比佢拍死

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-23 14:57 發表

Draw仔好波gah,仲要左手,我地呢d little potato實比佢拍死
支持你同阿喬...爆爆爆

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-23 15:28 發表

支持你同阿喬...爆爆爆   
thx

但都要有位先

什麼時候e 個比賽變左甲組雙打比賽
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 greedybird 於 2008-3-23 20:39 發表
我再同OLD-CAKE夾一夾可否合組一隊,以方便可讓另外兩人或一組參與
我盡量早點回覆∼
謝謝∼

P.S.波友OLD-CAKE能否add我msn詳談?
greedybird, please check PM

引用:
原帖由 HK-KC 於 23-3-2008 15:30 發表

thxliness" />

但都要有位先
加左你兩個啦

點少得你也架

2 more teams available....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-23 15:30 發表

thxliness" />

但都要有位先
thx,依家有位lu,爆唔爆都係睇Kiu哥仔,我呢d potato唔夠能力爆爆lei,瑤瑤

引用:
原帖由 44_66 於 28-3-2008 10:12 發表
又係一場格早傷打 賽   , 呢個論壇愈來愈多格仔仁 喇
超強......又要做包尾王

wa, 乜隊隊都甲組咁架? 仲諗住黐下James光添, 今次真係要靠你啦James兄!!  

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 28-3-2008 10:46 發表
wa, 乜隊隊都甲組咁架? 仲諗住黐下James光添, 今次真係要靠你啦James兄!!  
睇嚟我要黐下瑤瑤先得
等你地顧住望住佢唔識打波
咁吾就有機

引用:
原帖由 44_66 於 28-3-2008 11:04 發表

你條油果早都吾野小啦 .... 包尾留比我同呀ben啦 ;angel
partner 幾強都無用, part 著我;cry

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-3-20 15:16 發表
乒乓小王子+乒乓小王子朋友liness" />
乒乓小王子+eric985281

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 28-3-2008 20:15 發表

乒乓小王子+eric985281
果然拍超級爆沖手eric 呀

睇下你地..嚇走哂 d 人....仲有兩隊無人報名

引用:
原帖由 瑤瑤 於 29-3-2008 11:37 發表
睇下你地..嚇走哂 d 人....仲有兩隊無人報名
我都覺得係
啲人見到咁唔敢報∼∼∼

Let me try and get another Sunshine team to sign up sin.....

發新話題
最近訪問的版塊