發新話題

【雙打比賽】4月7日 (一) 8:00-11:00pm 駱克道體育館 (完)

新的積分已 updated.....有時間幫我 check check 誰是 9-12 and 13-16

小組第三出線便是 9-12
小組最尾出線便是 13-16
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我果組就應係小明 / KC第3, HAPPY 仔.Beckham第4出線
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 11:24 發表
能否排一排名次

1. 007 + 十
2. pun + jack
3. 王子 + eric
4. 雞 + 源

5-8. Phan+Draw, Money+Chenq, Green+Old Cake, 倫+東
9-12
12-16
5-8. Phan+Draw, Money+Chenq, Green+Old Cake, 倫+東
9-12 小明 +KC, 羅殺 + //RAY//, Happy + PL, 瑋仔 + Off
12-16 Bing + Topgun, Goku + 魚毛, 46 + Ben, Beckham + Happy 仔
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-8 08:49 發表

All 6 of us are lucky to have you as our buddy also la....
大家咁話,james hing

決賽 & 季軍戰

決賽

Win

James 007 + 十萬轉 vs

JackHo + 阿盤

3 : 0  

季軍賽

小王子 + Eric vs

雞仔 + 小源

3 : 2

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-8 11:05 發表

E 兩個都係寶達既硬野
Yes, both of them are dangerous players.  The scores are so close.  We did enjoy the match very much

瑤瑤話我成晚都"那"埋口面, 梗係啦, 隊隊都係硬野, 唔緊張就假啦

事實證明十兄是硬王之王
香港乒乓網

007 是堅中之堅

007 + 十兄 = 堅硬
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 13:32 發表
007 是堅中之堅

007 + 十兄 = 堅硬
Yam Ging, Yam Ging......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 13:32 發表
事實證明十兄是硬王之王
我唔係, james兄先係, 我滔佢光only

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 13:35 發表

我唔係, james兄先係, 我滔佢光only
十萬兄 made so many good shots last night it was like watching the chinese national team playing on TV...

這個 post  (未計劫后餘生) , 有 309 個留言 + 4800 View
香港乒乓網

羅殺 E 個比賽好成功....
香港乒乓網

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-8 13:39 發表

十萬兄 made so many good shots last night it was like watching the chinese national team playing on TV...
haah 我都想有咁勁

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 14:04 發表

haah 我都想有咁勁
you 有咁勁 ga...especially when I see the fire in your eyes...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 11:52 發表
新的積分已 updated.....有時間幫我 check check 誰是 9-12 and 13-16

小組第三出線便是 9-12
小組最尾出線便是 13-16
u updated to where?

你看看月賽成績公佈
香港乒乓網

can u send the link to me i can't find it

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-20 12:26 發表

我剛剛為你轉咗左手
羅殺 hing 為 Yiu Yiu will do anything....

雙打Apr-08
冠軍7+十萬轉
亞軍Pun
+Jack
季軍小王子
+Eric
殿軍
+小源
8 Phantasy
+Draw
8 Money
+Chenq