發新話題

【雙打比賽】4月7日 (一) 8:00-11:00pm 駱克道體育館 (完)

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-8 01:29 發表

AA must include you ga...hehe.....
你partner都說"食餐之嘛, 大老細james兄話你地食得幾多丫, 佢包起又有乜問題!!"
我好信你partner架

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:42 發表
幾時有機會可以一齊打下波呀
過來陽光玩下啦

you come to the arsenal practise on thursday nite la.....Gary is our captain.  But this this week I will not play anymore tt la...need to rest a bit.

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:44 發表

過來陽光玩下啦
你地星期幾打架...同咪係邊架

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-8 01:44 發表

你partner都說"食餐之嘛, 大老細james兄話你地食得幾多丫, 佢包起又有乜問題!!"
我都絕對相信我partner的

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:34 發表

終極邪氣?  未驚過, 一眾邪氣即管來吧!!  
可能係超級撤亞邪氣人wor.....hehehe

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:45 發表

你地星期幾打架...同咪係邊架
星期三8-10九龍公園

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:46 發表

星期三8-10九龍公園
你地球會係唔係有個叫阿tim呀

有...不過而家佢少來左

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:48 發表

你地球會係唔係有個叫阿tim呀
yes

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-8 01:44 發表

My partner's looks can be deceiving ga...he is 正 on the outside but really 邪 inside...

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:49 發表

yes
星期3叫佢同我一齊去你地球會先

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:51 發表

星期3叫佢同我一齊去你地球會先
好呀, 歡迎!!

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:52 發表

好呀, 歡迎!!
你仲唔訓既...聽日唔洗返工咩

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:52 發表

你仲唔訓既...聽日唔洗返工咩
要呀, 仲做緊野

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 00:58 發表
點樣你地, 是否打到死下死下. 無晒力了 ??
收到風 十兄 & 007 大熱勝出....
請吃飯.....而家食白飯都唔平
在此恭喜james和教主兩位buddy

jack,pond,eric和小王子都打得好好liness" />

小弟有幸六個都係我buddy,可以買六合彩了...hehehe

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-4-8 02:13 發表

在此恭喜james和教主兩位buddy

jack,pond,eric和小王子都打得好好liness" />liness" />

小弟有幸六個都係我buddy,可以買六合彩了...hehehe
All 6 of us are lucky to have you as our buddy also la....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-8 09:30 發表

落後 兩局都可以追 3 局 , 食力之表現 .....

弓起哂呀 ... 一陣又話仁吾弓起汝喇
弓起 ho la...no need to Yam Ging ar.....

發新話題
最近訪問的版塊