45 123
發新話題

【乒匯乒乓球會】會員制度

【乒匯乒乓球會】會員制度

為鼓勵及方便各球友經常參與乒乓球運動,我們現推行會員制度。會員可按月在每月上旬繳交會員費,每位會員每月一律為$80。會員可出席該月之所有聚會而無須繳交其他費用(加鐘另計)。而訪客則每次$30

本人希望各位球友在本會可以打得盡興,球技蒸蒸日上,球友網絡越來越多;本人亦希望我們能成為一個大家庭,大家融洽相處,彼此互相扶持,互相學習。

凡有興趣之球友,均可向本人報名,或在本版塊留言。

在此先多謝咁多位兄弟支持!

我撐你...........
但係聚會通常在邊區?
每月聚次數?
Thanks

引用:
原帖由 mrke 於 2008-3-13 02:24 發表
我撐你...........
但係聚會通常在邊區?
每月聚次數?
Thanks
我地暫定聚會都會係順利村體育館
每月聚會次數會視乎當月的週數而定....
咁我相信每月都通常會有4次聚會既...

你有興趣參加嘛?

woo
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-3-13 01:23 發表
為鼓勵及方便各球友經常參與乒乓球運動,我們現推行會員制度。會員可按月在每月上旬繳交會員費,每位會員每月一律為$80。會員可出席該月之所有聚會而無須繳交其他費用(加鐘另計)。而訪客則每次$30。

本人希望各位 ...
個人意見,好似貴左D,對於一D學生哥未計車費淨打波都要$30.

而我覺得$20會合適少許...........請勿見怪

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

比個例子. 偉裕球會每次 guest 都是 HK$30, 陽光, 俊一都是.  會員他們好似是 HK$100 / month.  其實 HK$30 比會員價貴, 因為想鼓勵你們做會員, 如果每次都是訪客, 那便不是球會. 同時球會會提供波, 有對外比賽, 球會一般會贊助.  所以 HK30 是無錢賺
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 10:59 發表
比個例子. 偉裕球會每次 guest 都是 HK$30, 陽光, 俊一都是.  會員他們好似是 HK$100 / month.  其實 HK$30 比會員價貴, 因為想鼓勵你們做會員, 如果每次都是訪客, 那便不是球會. 同時球會會提供波, 有對外比賽, 球會 ...
$30 真係好平, 但當然要有足夠的枱數,否則打得太少,就會引起人不滿,控制人數及枱數好重要!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-13 11:10 發表

$30 真係好平, 但當然要有足夠的枱數,否則打得太少,就會引起人不滿,控制人數及枱數好重要!!
咁當然,我地每次都只會收十二至十六人左右,,
不會太多,....

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-3-13 11:19 發表

咁當然,我地每次都只會收十二至十六人左右,,
不會太多,....
係ga.....呢樣要小心d!!

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-13 11:23 發表

係ga.....呢樣要小心d!!liness" />
當然,我都唔想d波友黎到冇波打........

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-13 11:10 發表

仲包埋消夜呀..............純粹講笑
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-13 12:08 發表

仲包埋消夜呀..............純粹講笑 2" />
你要黎先好,,,,,,,,

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-3-13 12:08 發表

你要黎先好,,,,,,,,
我昨晚夜先join 完保安道果邊球局,所以今晚唔知摟唔摟到 permit

因為要聽屋企人話

唔好成日去街街

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-13 12:20 發表

我昨晚夜先join 完保安道果邊球局,所以今晚唔知摟唔摟到 permit

因為小過童要聽屋企人話

唔好成日去街街
咁你下次要預好d時間來我度la

順利村體育館,  係唔係得4張檯,

我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-3-13 12:28 發表
順利村體育館,  係唔係得4張
係ar

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-3-13 12:30 發表

係ar
如果16人 咁會有8人等
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-3-13 12:22 發表

咁你下次要預好d時間來我度la
我會考慮將每月D零用錢 ( 抽出$ 80, 用來做會費架入你們乒匯球會 )

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-3-13 12:32 發表

如果16人 咁會有8人等
如果每張枱三個人,打到最尾..就會有好多人係度抖緊...
同埋今晚第一次...先會收呢個人數啫...
平時就通常會控制係十二至十四人.....

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-13 12:33 發表

我會考慮將每月D零用錢 ( 抽出$ 80, 用來做會費架入你們乒匯球會 )
太好了..
咁我等你的好消息la....

45 123
發新話題