22 12
發新話題

徵青衣早起波友

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

徵青衣早起波友

徵長期青衣早起波友練波,有意PM我,THX

我都係住青衣
通常幾時嫁
只要有決心,夢想可成真

回復 2# 的帖子

唔緊要啦~ 一齊玩,我都係技術一般

引用:
原帖由 free80272002 於 2011-1-26 06:35 發表
我都係住青衣
通常幾時嫁
通常早上9點至11點阿~哈,會唔會太早呢

我都係住青衣,
早上sometimes ok ka.
Bty innerforce 兩面反膠

引用:
原帖由 Baukaw 於 2011-1-26 08:41 發表
我都係住青衣,
早上sometimes ok ka.
咁以後BOOK到場前都PM下你,睇你有冇時間打啦~THX

terry

or u can add us all on the list.  if someone has time then we can play!  ho

引用:
原帖由 hkw2010 於 2011-1-26 10:35 發表
or u can add us all on the list.  if someone has time then we can play!  ho
真係一個好提議~Thx a lot!

i bought a double happiness rubber.

how about tomorrow morning @ 9am?  confirm pls

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2011-1-26 12:10 發表
我住青衣架
氣寒與樂天之命皆是吾之勁敵也
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-1-26 18:11 發表

氣寒與樂天之命皆是吾之勁敵也
至高境界兄太高估我了~

引用:
原帖由 hkw2010 於 2011-1-26 10:55 發表
how about tomorrow morning @ 9am?  confirm pls
今個星期早上暫時都唔得~好多時都返早 好抱歉

回復 13# 的帖子

terry d  波 ok 加。  我同佢打11 分 連輸 12 次。  打到我踏地板

下星期 2 3 4 你 choose ...

青衣 14 蚊個鐘真係低打。

引用:
原帖由 hkw2010 於 2011-1-27 23:36 發表
青衣 14 蚊個鐘真係低打。
如果早上打,不如星期三啦~之後都過年了

引用:
原帖由 hkw2010 於 2011-1-27 23:35 發表
terry d  波 ok 加。  我同佢打11 分 連輸 12 次。  打到我踏地板
嘩~你用塊剛剛買既板同我打,未習慣之麻
聽你咁睇得起我,我個心好寒~~~

我住荃灣得唔得架~~~

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-29 00:39 發表

U a TW no.1 Strong in my heart
because you are court from the worst~~~

引用:
原帖由 3070 於 2011-1-28 22:31 發表
我住荃灣得唔得架~~~
就到時間隨時歡迎

22 12
發新話題