25 12
發新話題

有無人想安裝有線 ~~~~

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

有無人想安裝有線 ~~~~

幫到朋友又益到你地....
由我介紹, 可以$309上有線 (每月)
除了成人台外, (1)包睇晒所有台(eg.足球台等等),
(2)可以無限上網 + (3)家居電話

我諗想cut o既人會多D!

有線我已經對佢死心 , 之前用有線寬頻 , 成日都斷線 , 試過按左連線再開 firefox 都可以已經斷左線 ..
有線電話仲垃圾 , 1 日可以有 10 幾個鍾傾唔到電話 , 成日傾傾下無聲 ..

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-12 16:41 發表
幫到朋友又益到你地....
由我介紹, 可以$309上有線 (每月)
除了成人台外, (1)包睇晒所有台(eg.足球台等等),
(2)可以無限上網 + (3)家居電話
足球已給now買了獨家轉播,有線無得睇
到cut 台時,隨時激到吐血,我朋友想cut台,打左幾個月電話都無人聽,重收多幾個月月費

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-3-12 17:20 發表 足球已給now買了獨家轉播,有線無得睇到cut 台時,隨時激到吐血,我朋友想cut台,打左幾個月電話都無人聽,重收多幾個月月費
無o左英超後好多人cut有線都有咁待遇...................

係咩 ? 不過我用左有線近5年, 又完全無以上你地d問題喎
反而有部份朋友話nxw唔好....
nxw其實有d係呃人既, 都唔係提供光纖(但又話係)
12年前我係電訊公司做過, 最清楚佢地既運作

大家不妨講吓其他公司有咩野著數, 服務又如何 ?

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-3-12 17:20 發表

足球已給now買了獨家轉播,有線無得睇
到cut 台時,隨時激到吐血,我朋友想cut台,打左幾個月電話都無人聽,重收多幾個月月費

你要一直等到有人聽為止......係好激氣家..

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2008-3-12 13:43 發表
有線我已經對佢死心 , 之前用有線寬頻 , 成日都斷線 , 試過按左連線再開 firefox 都可以已經斷左線 ..
有線電話仲垃圾 , 1 日可以有 10 幾個鍾傾唔到電話 , 成日傾傾下無聲 ..
嘩, 百'擅'齋主呀; 在下用過有線寬頻覺得佢成日到期時不明顯通知, 陰人... ...

要cut佢時, 佢新offer又唔夠低價, 駁人嫌麻煩 唔cut佢!

有線電影個合約要明年二月至到期,未 cut 得.

原來大家既際遇都唔同....
咁我可能真係好好彩

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-12 17:35 發表

而家好多公司的熱線都係咁, 等了又等... ...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-12 21:05 發表

咁就可以訓練你既耐性..

練到俾人不停咁擦網滴死都不形於色...

好似張玉咁......

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-3-13 00:21 發表

咁就可以訓練你既耐性..

練到俾人不停咁擦網滴死都不形於色...

好似張玉咁......
我都不形於色家.......最多咪反枱

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-13 00:23 發表

我都不形於色家.......最多咪反枱
反乒乓波枱??

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-3-13 00:25 發表

反乒乓波枱??
嘻嘻..或者飛板

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-13 00:27 發表

嘻嘻..或者飛板
唔似妳喎.......

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-13 06:48 發表
我有裝,不過想cut左佢,

我本來裝有線目的係看英超,依家比now搶了,

D電影係咁重播,黑白都有呀!
浩天, 您不是想看張活游時代的電影嗎?

吾cut cable 係因為吾捨得D女主播!

25 12
發新話題