發新話題

【吹水區】: 吹水皇爭奪戰 之 三分天下 (乒之仁, Log & Hotin)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
愚子可教 :lol

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-19 19:11 發表
放鬆心情會好D,越緊張,越易出錯。
做多D Past exam papers,做到唔洗諗都識做咁滯就 very good O勒:victory:
銀銀, 您指的境界隨時可以攞Credit喇!:o

我考八科,full credits.:loveliness:

回復 25# 的帖子

幾得架,O係我間學校係當年會考成績第二名。:victory:
不過,中六去O左間好D O既學校,就知道山外有山。我O既成績,幾乎係全班會考成績最差O個個。:Q
O個刻真係幾難適應:L

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-21 00:11 發表
計6科:Q
計6科,要18-19分,即係平均要3分一科。
要6科cred先入得返原校,你間學校都應該好堅:funk:

回復 28# 的帖子

都過O左去咯,都係攞返出黎講威下O者(對住你;P ),其實會考成績好過我O既人大把.......而且你而家畀份卷我做,我驚我全部F:L

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-19 23:08 發表
一提: 合是相返是沖, 沖的生肖年是自己犯太歲的年, 有兩個沖自己的生肖/犯太歲生肖年好易記, 一是自己的本命生肖, 另是自己的對家, 相隔六個那生肖(eg. 羊牛相沖:@ )!:o
你係咪响廟街擺檔家??? :lol

引用:
原帖由 aa5436 於 2007-12-20 19:14 發表
點解吹水區吹緊d野咁深澳既:o
aa小姐, Chinese Horoscope在您來說是easy job喇!:o

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-21 07:31 發表

你係咪响廟街擺檔家??? :lol  
所謂相不睇不發, 薑不磨不辣, 若要求神問卜問前程, 搵非叠驚喇... ... 不是在廟街, 在澳門提督馬路擺檔:lol

引用:
原帖由 輝Sir 於 2007-12-20 21:13 發表
愚子可教 :lol
魚子可口:D

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-21 14:07 發表
今日總算完左學校d野~時間鬆番d~
但係都仲有d功課T^T
作為一個放咗學唔使買餸, 返到屋企唔使弄菜煮飯的幸福中學生:P, 您要做好d功課, 考好d試!:o

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-20 21:47 發表
我考八科,full credits.:loveliness:
銀銀, 唔怪得您份人事事認真喇!:D

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-21 20:17 發表
我有諗過做廚師~但係我唔like洗野= ="
其實我幾like煮餸= =
煮餸呢個職務要包埋買餸先好, 因趕時間時可以控制自己做快煮o既餸, 另又可以打少少'斧頭'執d零用錢... ...

衰就衰在如課外活動遲咗去街市, 買唔好新鮮, 買d腥魚, 要做煎魚時就倒蝕時間!:L

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-21 23:49 發表
唔係平時都差唔多架咋咩= =
我果間文教通常都18 or 19~19好d先會
理科就20-21咁上下= ="
我讀書又唔係好勁果d人= ="真係唔知點算= =
我驚未考試~先痴線= =v
睇黎你O個間係band 1學校:loveliness:

引用:
原帖由 nganhot2 於 2007-12-21 20:49 發表

睇黎你O個間係band 1學校:loveliness:
銀銀, 您中學時期開始興列band幾band幾未呢?:o

回復 34# 的帖子

唔係一直都有分O既咩:o

發新話題
最近訪問的版塊