發新話題

【吹水區】: 吹水皇爭奪戰 之 三分天下 (乒之仁, Log & Hotin)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-18 21:57 發表

嘩, 阿諾講呢番說話真係覺得你個人比你真人睇起來成熟.....:loveliness:
呵呵, 我成熟:lol ?, 瑤瑤小姐, 係咪真架, 我份人好易tum架咋, 你唔好厄我喎!!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-18 22:03 發表

呵呵, 我成熟:lol ?, 瑤瑤小姐, 係咪真架, 我份人好易tum架咋, 你唔好厄我喎!!
我講真家.......:loveliness:

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-18 22:05 發表

thank you very much~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2007-12-18 22:05 發表

等等先. 我應該唔開心至係, 我既外表話比人聽係一個唔成熟既麻甩仔, 呢獲野應該要返屋企慢慢反省:'(

引用:
原帖由 martinhkc 於 2007-12-18 22:08 發表

佢已經熟晒呀:lol
對住你班友仔, 我只係一名 "初出茅廬含羞草" 何來熟之也.

回復 1# 的帖子

跌兩名就咁緊張,莫非你之前考第一 or 考尾三;P

或者你在學業有什麼問題,
不妨打電話請教我地d乒友
據我所知, 其實這裏好多乒友以前在學業上都好勁
可能可以幫你
乒友不單是打乒乓波嘛

【吹水區】: 吹水實錄

無人理你,一個人典吹呀:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

比心機d讀書呀

引用:
原帖由 見頭暈 於 2007-12-19 17:35 發表
呢蕉叫引蛇出洞 :lol
您自己咪蛇囉!:D

引用:
原帖由 見頭暈 於 2007-12-19 18:14 發表

蛇哥你好   :lol
吓! 在下不是屬蛇:Q, 只是蛇是六合生肖的!

引用:
原帖由 見頭暈 於 2007-12-19 18:17 發表

六合生肖係 :o
三合生肖與自家生肖隔4及8個的另兩個生肖, 對自己很有影響力的;
六合生肖與自家生肖沒有固定相隔多少個的, 而這個只得一個生肖, 對自己的影響力超大的!
當入太歲年, 用三合, 六合生肖的飾物可以擋太歲的, 當然那年牠亦不是犯太歲才行,

:hug:
什麼生肖間的關係是六合, 可以參與命理書... ... 去年麥玲玲的有刊載, 今年出版的就不知道有沒有了!

引用:
原帖由 feideepking 於 2007-12-19 21:55 發表

三合生肖與自家生肖隔4及8個的另兩個生肖, 對自己很有影響力的;
六合生肖與自家生肖沒有固定相隔多少個的, 而這個只得一個生肖, 對自己的影響力超大的!
當入太歲年, 用三合, 六合生肖的飾物可以擋太歲的, 當然 ...
唔好意思~~唔明:L

放鬆心情會好D,越緊張,越易出錯。
做多D Past exam papers,做到唔洗諗都識做咁滯就 very good O勒:victory:

發新話題
最近訪問的版塊