發新話題

【吹水區】: 吹水皇爭奪戰 之 三分天下 (乒之仁, Log & Hotin)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

飛唔起:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 44_66 於 2007-10-29 06:01 發表

留前鬥後丫嘛 :lol  , 各位屍兄 ... 上
4生, 在下支持您, 撐您!:victory:

引用:
原帖由 小過童 於 2007-11-25 12:16 發表
飛唔起:lol
未過鐘起飛唧!:loveliness:

引用:
原帖由 Mao 於 2007-10-23 08:09 發表
引用:
原帖由 back_hand_mao 於 2007-10-17 01:12 發表
我机會我同你打 la. 我叫 Back Hand Mao!!!!!!!!!!!!!!
外號反手無敵, 正手無力!
己經打過, 我輸得好慘
反手Mao先生, 您例牌謙虛!:loveliness:

引用:
原帖由 Mao 於 2007-10-23 11:39 發表
引用:
原帖由 back_hand_mao 於 2007-10-17 01:12 發表
我机會我同你打 la. 我叫 Back Hand Mao!!!!!!!!!!!!!!
外號反手無力, 正手更無力!
己經打過, 我輸得好慘
mao 仔水乒一名

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-25 15:00 發表

mao 仔水乒一名
Mao生要支持住呀, 大家未開始練波您就咁?!:Q

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-23 10:36 發表
44_66  .....好似d股票咁 .................:L   一尋不起
46兄乃優質股,唔怕跌, 睇長線

引用:
原帖由 bartender 於 2007-11-25 19:24 發表

佢想拉近D距離
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 bartender 於 2007-11-25 15:54 發表

睇長線有時真係好長線的, 有隻430穿窿機, 不記得是1998年還是2000年一直襟落去, 今年年頭先上返, 前幾個月又不斷下跌... ... :lol

hihihihi

回復 56# 的帖子

;P

樹頭:lol

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-18 21:37 發表
作為一個中五學生~十分緊張自己學業~
本身個人成績都係一般~只有一兩科得別好
今日面對分test卷...好多野好似唔識...都唔知岩唔岩咁...心情跌到谷底咁...
事因上次失手已經全級跌左兩名....今次咁...真係唔使點追 ...
呢位頌少小朋友仔, 成篇文章, 我超級鍾意你果句 "20年後回頭看一定係得淡笑"
莫講話20後, 就算我而家諗起幾年前既我的所作所為, 都覺得自己好好笑.

ps : 就係你識得笑自己既以前, 等如代表你而家比以前成熟 !!
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 頌少 於 2007-12-18 21:37 發表
作為一個中五學生~十分緊張自己學業~
本身個人成績都係一般~只有一兩科得別好
今日面對分test卷...好多野好似唔識...都唔知岩唔岩咁...心情跌到谷底咁...
事因上次失手已經全級跌左兩名....今次咁...真係唔使點追 ...
作為個過來人...我都好明白你的感受...不過個個考生都緊張家啦, 又唔係得你一個...唔怕既...盡力就得啦, 而家離會考仲有幾個月時間 :time: ......呢段時間沖沖佢囉...

我記得果時我都係臨考果前一個月先開始收拾心情溫書, 不過又無驚無險渡過左......唔係你諗咁難既...因為差過你的人, 有大把.......不過就算考得唔好都唔怕既..救學不是救分數呀嘛 !

但係我可以話比你聽, 當你考 AL 果時, 你就會覺得會考好小野, 因為 考AL 真係想攞人命.......:Q

不過如果你過左 AL, 你就真係上岸了...他他調調過你的大學的生活:victory:

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-12-18 21:50 發表

呢位頌少小朋友仔, 成篇文章, 我超級鍾意你果句 "20年後回頭看一定係得淡笑"
莫講話20後, 就算我而家諗起幾年前既我的所作所為, 都覺得自己好好笑.

ps : 就係你識得笑自己既以前, 等如代表你而家比以前成熟  ...
嘩, 阿諾講呢番說話真係覺得你個人比你真人睇起來成熟.....:loveliness:

發新話題
最近訪問的版塊