發新話題

【吹水區】: 吹水皇爭奪戰 之 三分天下 (乒之仁, Log & Hotin)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-5 13:40 發表
唔聲唔聲..44_66 上翻晒來
成日在鬼鼠時間上來;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-20 17:35 發表
要十日內吹 1000 個 post, 過晒三大吹水皇先得!
你唔爆響口我都預咗你會咁做啦;P

引用:
原帖由 hkttf 於 2007-11-20 17:37 發表
你吹咩 .....................

唔得唔好失儀....要顧身份 !!
邊個唔顧身份就 Ban IP ;P

引用:
原帖由 Ball 於 2007-11-20 17:29 發表
應該叫無影腳 :lol
唔講重以為係黃腫腳;P

引用:
原帖由 香港乒乓球論壇 於 2007-11-20 18:52 發表
第一個 ban 李
李 + × ;P

Cola 少校有無咁吹得 AR ???

收收油唔該 !! :loveliness:

引用:
原帖由 Mao 於 2007-11-22 18:59 發表
收收油唔該 !! :loveliness:
大陸油價平嘛;P

引用:
原帖由 長膠狗eden 於 2007-11-22 23:15 發表
我睇黎都要努力下啦
這裡是青山 ( 暫避處,)

看誰傻得最可愛:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

斟o下水先!!

同這個..........谷下先:)
最新乒器...........................................

小兄你嚴重跌后
Facebook : http://facebook.com/hkttf

長途賽,無問題:lol

你地個 post 沉左底啦:lol 推推先

發新話題
最近訪問的版塊