發新話題

【吹水區】: 吹水皇爭奪戰 之 三分天下 (乒之仁, Log & Hotin)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 hotin133 於 2008-2-14 17:55 發表

你都幾幽默架bo:lol

我想要一條腸仔:loveliness:
咪叫伙記落單囉;P

我都係茶客0黎咋:lol

伙記........幫我加沖水吖唔該:)

功課要緊 .....

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-2-14 18:58 發表
輝Sir,點解要解除置頂 :o
諗諗下唔想太多置頂:P

有人吹就自然長期自動人手置頂喇;P

大家記住呢個名.....不動大砲....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-14 20:22 發表
大家記住呢個名.....不動大砲....
冰個來0架:lol

又多了一個水王入來

呢杯咖啡真係要慢慢呷先出味•........:lol
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

你個 女 好堅 :L  果晚好多叔叔比他打死左

快d 叫她參加我們 中學生比賽.....

死緊, 可吹水但不要灌水....:loveliness:

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-15 11:03 發表
快d 叫她參加我們 中學生比賽.....
已經報名!但今次對手好強.........:L

全力以赴:loveliness:

引用:
原帖由 龍的芯 於 2008-2-15 12:37 發表

已經報名!但今次對手好強.........:L

全力以赴:loveliness:
妳實力好好呀!!! 果晚成班叔叔都比妳打到索氣:L

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-15 12:47 發表

妳實力好好呀!!! 果晚成班叔叔都比妳打到索氣:L
客氣!你地好有 食力

引用:
原帖由 龍的芯 於 2008-2-15 12:54 發表

客氣!你地好有 食力 。
我未同妳打呀!!! 好在!!!!!:L

原來龍的芯是你.......下次再打過 !!

等下我池 d 攪個女子比賽......你一定是頂頭大熱 !
你平時什麼時間得閒, 平日晚上或是週六日, 等我咨詢下d女性波友先.....看下我們論壇邊個是女波王

因為你沖得咖啡多:lol
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-2-15 12:25 發表
(=^x^=),如果我好,咁是不是5月比番我做 ?
洗底日子長短將會由三個管理員和超級版主一致通過才會決定:lol

請你在這段期間多加努力:handshake

剛剛出街吃完飯, 等等沖杯咖啡飲先!! :loveliness:

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 15-2-2008 13:10 發表
等下我池 d 攪個女子比賽......你一定是頂頭大熱 !
你平時什麼時間得閒, 平日晚上或是週六日, 等我咨詢下d女性波友先.....看下我們論壇邊個是女波王
囡囡打波既水準仍有待改進...........:L

謹希望她能在各乒友間多點磨鍊、磨鍊..................:hug: :hug: :hug: :hug:

在此先謝謝各位對她的指引!:)
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

發新話題
最近訪問的版塊