發新話題

[其它討論] 冇機膠水一問

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動

冇機膠水一問

如果塊板係用過有機查過,如果依家用番冇機查,會唔會過到機a?????
我聽人講話d有機膠水已經入哂落塊板到,查冇機都係過唔到機.......

理論上有咁既機會...
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

如果要求個安心, 可以用風筒先吹吹塊板, 到時乜都揮發晒.
(我係講認真的)

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 2# 的帖子

唔係卦- -,咁點算,聽日驚驚地= =

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-1-22 00:56 發表
理論上有咁既機會...
我今晚在車窗望出街外見到你
(你著住白色外套, right ?)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-1-22 01:02 發表

我今晚在車窗望出街外見到你
(你著住白色外套, right ?)
咁驚......

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-1-22 01:04 發表

咁驚......
本來想同你打個招呼, 不過嗰條唔係濕滑既公路(洗衣街), 但個粗心大意既司機都開得好快 !

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-1-22 01:08 發表

本來想同你打個招呼, 不過嗰條唔係濕滑既公路(洗衣街), 但個粗心大意既司機都開得好快 !
依,咁個陣應該係七點鐘左右?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-1-22 01:11 發表

依,咁個陣應該係七點鐘左右?
係, 你向住旺角方向行, 估你可能應該係約左x田食飯(sorry, 唔識打個野字)

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-1-22 01:15 發表

係, 你向住旺角方向行, 估你可能應該係約左x田食飯(sorry, 唔識打個野字)
NO,,,,,
個陣打左俾佢傾幾句者....
個陣啱啱教完,之後再去教,,,,,,

乒匯乒乓球會

聽日係未抽樣檢查咋..??

引用:
原帖由 齡仔 於 2011-1-22 01:18 發表
聽日係未抽樣檢查咋..??
唔清楚呀..
上星期我冇時間去實地打探一下

乒匯乒乓球會

回復 12# 的帖子

咁今次都唔知點算la........

引用:
原帖由 齡仔 於 2011-1-22 01:25 發表
咁今次都唔知點算la........
帶多塊板去穏陣D....

乒匯乒乓球會

發新話題