發新話題

【丁組月賽】1月26日(三) 8:00-10:30pm 彩虹道

cfm...............

full?
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

一定到
哈哈哈
沖爆超

HKSpurs cfm

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-1-24 18:34 發表

你這個前丁組champion今次無你份
下次靚仔月賽找你報名
靚仔月賽報名..........

2011年 衰貓月賽,果然多fans
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 非常贊同 2011-1-26 09:14

全部都確認出席.....請大家準時到...多謝!

比賽氣紛十分好,多謝至高境界賜教

丁組月賽討論 Grade D competition discussion

亞春好波......
今日小組分組賽, 我見亞春與某君打小組比賽,
不到3分鐘, 佢同我講打完,
雖然我無看該場比賽,
但他以閃電的時間KO對手, 我已估到他好波....

Btw, today we meet a Foreign guy Dennis, welcome to our forum
welcome to join our competition,
look forward to seeing you by next time.

our mission is more ball games, more friends
hope you enjoy our game tonight

今晚真是好好玩, 好多高手
但我要投訴...好多網友的水平都不是丁組.......

打足7場!正呀!!!

你好好波. GARY001.  如果不是你放鬆左.....ROUND#5 WIN 緊7:0 比人追番
今日冠軍可能是你...

初部賽果:

1. Spring (春哥)
2.Garic (丁組殺手)
3.SONGYIP (屈机小SONGYIP)
4. LOOKS (輸小小体力)
5. gary001
6. fanlam
7. brian1115
8.貓仔

詳細賽果明天公佈

今日最佳魚腩為"朋友"
打六場, 輸六場, 全部2:0
本論壇送上背包乒乓波鎖匙扣乙個, 以表鼓勵

引用:
原帖由 無滴龍 於 2011-1-27 00:08 發表
比賽氣紛十分好,多謝至高境界賜教
多謝無敵龍俾面, 有機會再切磋
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

today we meet nice guy from Australia who is dennis...
welcome to our forum
welcome to join our competition
hope to see you next time.

引用:
原帖由 mao 於 2011-1-27 00:18 發表
甲呀, 乙呀, 丙呀, 通通都喺度榲食
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

死得轟烈
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 mao 於 2011-1-27 00:18 發表
今晚好熱鬧,如果每月都有得打就好了!

丁組真好~

唔好叫我做春哥ar..
好似買淫ge死0靚仔0甘...

發新話題