102 123456
發新話題

【丁組月賽】1月26日(三) 8:00-10:30pm 彩虹道

【丁組月賽】1月26日(三) 8:00-10:30pm 彩虹道

日期 : 2011年一月二十六日(星期三)
時間:8:00-11:00pm
地點 : 新蒲崗彩虹道202-204號華懋工業大廈一樓C ~ 私人球館
           (近大有街,正門由五芳街5-7號入,鑽石山地鐵A2出口步行五分鐘)
電話:82005955
費用:$40/單次
章程:
備註:新網友請PM我電話

當晚全勝(2:0 or 3:0) 或全輸 (0:2) 均可獲贈禮物一份
歡迎任何年齡的丁組人仕或非註冊費參加

冠軍 : 美津龍毛巾(價值$148) 或 購物現金卷 ($100) 二選一
亞軍 : 優異奬牌
季軍 : 優異奬牌
殿軍 : 乒乓球鎖匙扣

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

賽制:4-5人為一組,初賽小組循環然后再單淘汰.再分出上下線

1)polyman cfm
2)songyip cfm
3)Gary001 cfm
4)looks cfm
5)貓仔 cfm
6)fanlam cfm
7)至高境界 cfm
8)nagispring cfm
9)joe  cfm
10)galic cfm
11)fanlam13朋友 cfm
12)allenletsgo cfm
13)jack  cfm
14)無滴龍  cfm
15)HKspurs  cfm
16)hkchiuhk cfm
17)daniel2011  cfm

哈哈, 小閒你冇份打喎......!

借問貓兄, 冠軍反而沒有牌?
本帖最近評分記錄

小弟當然要 JOIN 一下, THANKS!

加油呀!songyip

報名
本帖最近評分記錄
If you Want to go Fast, Walk Alone. If you Want to go Far, Walk Together

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-20 02:09 發表
加油呀!songyip
謝謝支持, 不過丁丁也有很多猛人, 不易突圍的, 盡了力便可以了!

Join
本帖最近評分記錄

最衰嗰日約咗班老友吔飯!

正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

I join.Please count me,and my friend join too.Please count him.He冇注冊乒總。

請問賽制係點呀???如果有女仔打洗唔洗讓分呀!???

Join please
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-1-20 12:32 發表
Join please
加油呀至高....我啟好你入四強!

i join too
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

join plz

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-20 13:29 發表

加油呀至高....我啟好你入四強!
下線四強
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-1-20 17:10 發表

下線四強
如果你囉下線四強!我私人贈您四個香 吻呀!

撞左陽光會慶, 來唔到玩添
下次我又要來打

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-20 17:14 發表 如果你囉下線四強!我私人贈您四個香 吻呀!
死都唔好要呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

102 123456
發新話題