33 12
發新話題

【消夜球局】: 4月9日(星期三) 消夜球局 8-11pm (魚則)魚涌市政4張枱(完)

引用:
原帖由 alberluk 於 2008-3-29 12:57 發表
Please add me in your ball game list...Thanks alot
Added KY大師 and alberluk

引用:
原帖由 jlau99 於 2008-4-3 03:35 發表
I want to joinliness" /> liness" />
Added

唉, 睇黎星期三都係唔係咁適合我打波, 我4月9日(星期三)又不在香港了,真的不好意思,煩請smallstar取消我的名字.

引用:
原帖由 Happy仔 於 2008-4-5 11:02 發表
唉, 睇黎星期三都係唔係咁適合我打波, 我4月9日(星期三)又不在香港了,真的不好意思,煩請smallstar取消我的名字.
so sad

引用:
原帖由 Happy仔 於 2008-4-5 11:02 發表
noted

由於今日在家不小心撞傷了腳指尾,成隻腫了,小弟抱歉來不到
也因小弟不來K,Y大師和小弟的fd也不來

煩請smallstar取消我們3人的名字.
萬分抱歉

引用:
原帖由 沽爺仔 於 2008-4-8 00:48 發表
由於今日在家不小心撞傷了腳指尾,成隻腫了,小弟抱歉來不到
也因小弟不來K,Y大師和小弟的fd也不來

煩請smallstar取消我們3人的名字.
萬分抱歉
Noted

引用:
原帖由 jlau99 於 2008-4-8 14:24 發表
Smallstar, I have two friend want to join. liness" />liness" /> liness" />liness" />
Noted. welcome

明天要開Departmental Meeting ! 趕不及過來, 我想要九時才可以走,下次再來...Sorry

引用:
原帖由 alberluk 於 2008-4-8 23:54 發表
明天要開Departmental Meeting ! 趕不及過來, 我想要九時才可以走,下次再來...Sorry
Noted

引用:
原帖由 macdonald 於 2008-4-9 10:37 發表
smallstar 兄,

因已搬到荃灣, 待一切辦妥, 再度參與

THS/Macdonald
Ok noted.

4月9日(星期三) 消夜球局 8-11pm (魚則)魚涌市政4張枱

10pm後來,有沒有問題

引用:
原帖由 kkko 於 2008-4-9 16:14 發表
10pm後來,有沒有問題
Ok no problem

33 12
發新話題