23 12
發新話題

弓起happy仔

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

弓起happy仔

首場happy的對手可能知道要對happy仔
嚇到無來到

次場happy施展爆推神功,一推推死人

最后一場happy先win2局,但比對手后捉兩局,round#5我無看,未知結果
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

唔好衰比某人睇呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

令某人跟眼鏡

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-1-17 01:29 發表
首場happy的對手可能知道要對happy仔
嚇到無來到

次場happy施展爆推神功,一推推死人

最后一場happy先win2局,但比對手后捉兩局,round#5我無看,未知結果
多謝你在場支持! 最後一局(第5局)好驚險:
先是7:7,後來想到要對某人要有交代,所以一口氣連攞4分,11:7

happy仔, 你死心啦!
就算你甲組冠軍,某人都會話你,車!都冇獎金!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-1-17 08:13 發表
HKTTF SPSONER happy仔每win一場,我們比一蚊
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Happy 仔, 換個新Look, 睇丁下某人仲有冇阿o支阿o左!

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

Well Done Happy Gor!!!  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

CONGRATULATION
<-->
.

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-1-17 08:09 發表

多謝你在場支持! 最後一局(第5局)好驚險:
先是7:7,後來想到要對某人要有交代,所以一口氣連攞4分,11:7
恭喜哂!

BIG MAN FEEL
<-->
.

恭喜恭喜!

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-1-17 09:47 發表
Happy 仔, 換個新Look, 睇丁下某人仲有冇阿o支阿o左!

嘩!!!好威武呀!可惜身份可能互相轉換左

引用:
係!呢個係現實社會,要向現實低頭.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-1-17 09:21 發表

HKTTF SPSONER happy仔每win一場,我們比一蚊
好多謝猫兄,非常吸引,可惜某人會不為所動.

原來我最後的對手,今年已是丙組了.

引用:
Happy 仔, 你自己攞少少錢出來, 扮晒有獎金囉 (一萬幾千應該可以令"某人"滿意)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

湯長老
四海五湖皆球友, 六合八方盡高 手。

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-1-17 14:08 發表

Happy 仔, 你自己攞少少錢出來, 扮晒有獎金囉 (一萬幾千應該可以令"某人"滿意)
唔....果然係一個唔錯既鬼主意!

23 12
發新話題