發新話題

恭喜聰聰派蛋強勢晉級

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

恭喜聰聰派蛋強勢晉級

全部win 3:0,  勁!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

恭喜聰聰!!  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

恭喜聰聰...

恭喜聰聰
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

好波!

Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

勁!

恭喜哂!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

恭喜聰聰

勁!

勁! 勁! 勁!
tigerone is the strongest

勁呀! 不過千奇唔好驕傲,繼讀努力爭取好成績!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-16 23:02 發表
勁呀!
多謝小閒哥! 如果唔係你同我練波和做我指導! 我先入到64強!

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-1-16 23:16 發表

多謝小閒哥! 如果唔係你同我練波和做我指導! 我先入到64強!
我都多謝你信賴我!

恭喜聰聰
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

恭喜衝聰

弓起弓起
希望你今年取個丁組冠軍回來
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

如果計埋今次丁組分數,下次已經直上乙組,唔洗打丙組了。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

Congratulation to Chung Chung, same as Mao Gor said - 希望你今年取個丁組冠軍回來. (I think you can do it)

VERY STRONG
<-->
.

發新話題