27 12
發新話題

恭喜Marmen丁組晉身第三圈!

恭喜Marmen丁組晉身第三圈!

星期五晚得雅搏月賽下線亞軍,

今日就在丁組有好表現,叻仔!加油!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

Marco Ho Ball!!  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

最新消息, Marmen 3:0 ko 了第三個對手!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

Marco勁!!

Marco 第四場用副板出戰輸了。

你已經打得好好了!

恭喜happy仔,雪清風差dd入64強,下次再加油!

今次我已經盡晒力了...
多謝大家的支持呢, 特別是YCFU同周公子..
你地下星期要努力呢..

特別鳴謝 雪清風, HAPPY仔同3070, 好彩有你地吹下水..唔係我已經一早悶死了....

你太強勁了。  

Marco真係打得唔錯呀!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

叻仔吖,打得唔錯呀,下次再加油
tigerone is the strongest

Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-1-16 20:18 發表
恭喜happy仔,雪清風差dd入64強,下次再加油!
happy仔唔係成日輸架,
都贏到咁多場,
對某人都有得交代啦
happy仔,雪清風,下次再加油!
超越64強
恭喜

tigerone is the strongest

引用:
原帖由 快弧 於 2011-1-16 21:48 發表

都贏到咁多場,
對某人都有得交代啦
HAPPY仔今日真係好強勁. 睇到我都緊張埋一份

引用:
原帖由 marmen 於 2011-1-16 20:38 發表
今次我已經盡晒力了...
多謝大家的支持呢, 特別是YCFU同周公子..
你地下星期要努力呢..

特別鳴謝 雪清風, HAPPY仔同3070, 好彩有你地吹下水..唔係我已經一早悶死了....
對,一場與一場之間等太久了,有人吹下水會好d,不過我對腳好凍.

引用:
原帖由 快弧 於 2011-1-16 21:48 發表

都贏到咁多場,
對某人都有得交代啦
係,每次打到第五局決勝局,我都同自己講,對某人要有交代,先自努力爭取每一分.

引用:
原帖由 marmen 於 2011-1-16 21:59 發表

HAPPY仔今日真係好強勁. 睇到我都緊張埋一份
多謝你們打氣,全靠你們打氣,我才有力一戰,我自己都覺得好激烈

Congratulations to Happy Gor, Ching Fung and Marco!!!  Really Proud of you guys!!!  

27 12
發新話題