55 123
發新話題

【乒匯聚會】: 3月13日 (星期四) 7:00-9:00pm 順利村體育館 (完)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-13 12:20 發表

佢把口.....教壞細路   
咁就會教壞我了...keke

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-3-13 12:25 發表

okok....!!!!!!!!
haha..頂佢唔順

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 12:35 發表
今晚點打 ?  打上落枱 ?
好呀...到時會有1#任你地魚肉....
輪住黎..一個跟一個...keke

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 12:35 發表
我仲在大陸
咁慘??
未做完正經野??

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-13 12:57 發表

why ban my ip ar?    Since when HKTTF people become so serious ga?  If that is the case, I must have joined the wrong forum la...
haha..只要你唔犯規..
咁就講咩都得la....係咪先??

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-14 00:53 發表
今晚打得好開心, 太陽攪得好好.  但你們的班底個個都好強.....今日打左

Bing  2 set
BrianDD
Hoi Yee
Lambert
太陽一號
仲有一個橫板靚仔
同埋一個直板勁人 (忘記他們叫什麼名)
邊係呢....
我地其實冇邊個勁,都只係打到幾板基本功...
只係希望有多d人一齊打下波,交流下心得...
一齊進步,咁我地已經好滿足了...

多謝管理員咁鼎力支持呢...

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-3-13 19:11 發表
Congratulation to Son of Sun.......I live in Kwun Tong, very close to me
下次你來唔來呢??

多謝咁多位的支持..
希望以後會有更多人來一齊打波啦.....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-14 01:14 發表
咁樣都叫打到幾板基本功

今日同我最后兩個打波的朋友叫什麼名呢 ?
今日吃開波吃到雲
最後果個係我們的幹事.....
haha...叫咩名...私底下話你知la....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-14 01:20 發表
ok ok .....你個幹事好斯文靚仔 liness" />
今天不錯, 人氣夠旺. 同埋我十分同意打 3局2, 轉流可以快, 同多d不同的人打, 若打五局便會等太耐.  同埋臨時 book 多張枱, 好好多.  人數與枱數的比例不錯 ...
最緊要你地打得開心....
如果再有多d唔同既人join...
仲好玩....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-14 16:55 發表
放心, 若你攪得好, 球會只會月來月多人, 人亦會月來月勁.  你們亦可以仿效其它球會, 每月內部有月賽.  若不足人, 才對外招生.  不過球會成立初期有好多事亦要慢慢來, 有時間同 Gary_Cheung or Tabo 可以分享下, 他們 ...
哈哈..我呢d新人,一定要多d向前輩學習下...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-14 23:02 發表
我地可以叫他做 Gary 伯伯,.....or Uncle Gary
gary叔叔都得

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-15 00:28 發表
本來諗住送埋 HKspur, 不過他要吃飯...我地果日行果條路翻屋企都算 利害
點厲害法?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-15 00:33 發表
正常由宝達村返, 我地行了入西貢. 其實都可以返到, 不過遠了少少
行到去鄭植之個邊轉返入將軍澳?

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-3-15 00:36 發表
佢手車都好好, 雖然又U x ,又 Cut x, 又衝x
咁你有冇坐到high high 地呢?

55 123
發新話題
最近訪問的版塊