23 12
發新話題

【乒匯聚會】: 3月13日 (星期四) 7:00-9:00pm 順利村體育館 (完)

我到 , pls count me
本帖最近評分記錄
  • 瑤瑤 +5 Join Ball Game 2008-3-10 17:16

太陽一號會否出席 ?

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-3-11 01:47 發表
hoo hoo hoo how to go 順利村體育館
Dear Brian, r u go ?

你在那裏去 ?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我會在觀塘去 ....
美林應該是坐 80 號, 然后轉小巴, 可直達
BrianDD 呢 ?
香港乒乓網

弓起, 一開即爆
香港乒乓網

不如你加埋其它人的名單上去, 等我地知下仲有邊個來
香港乒乓網

my number is not luck...178
香港乒乓網

今晚點打 ?  打上落枱 ?
香港乒乓網

我仲在大陸
香港乒乓網

168 = 一路發....無野 wor!!
香港乒乓網

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-13 12:01 發表

but better than 1x7 or 1x9 ma....
原來是這一句, 我看到啦 !!   要扣2分
香港乒乓網

都是留番比輝 sir扣, 我只會加分, 扣分比他做衰人
香港乒乓網

仲有位, 因為有人來不到 !
香港乒乓網

今晚打得好開心, 太陽攪得好好.  但你們的班底個個都好強.....今日打左

Bing  2 set
BrianDD
Hoi Yee
Lambert
太陽一號
仲有一個橫板靚仔
同埋一個直板勁人 (忘記他們叫什麼名)
香港乒乓網

咁樣都叫打到幾板基本功

今日同我最后兩個打波的朋友叫什麼名呢 ?
今日吃開波吃到雲
香港乒乓網

ok ok .....你個幹事好斯文靚仔
今天不錯, 人氣夠旺. 同埋我十分同意打 3局2, 轉流可以快, 同多d不同的人打, 若打五局便會等太耐.  同埋臨時 book 多張枱, 好好多.  人數與枱數的比例不錯. 仲有是 我知有人可以塔順風車返屋企
香港乒乓網

放心, 若你攪得好, 球會只會月來月多人, 人亦會月來月勁.  你們亦可以仿效其它球會, 每月內部有月賽.  若不足人, 才對外招生.  不過球會成立初期有好多事亦要慢慢來, 有時間同 Gary_Cheung or Tabo 可以分享下, 他們都好有心得 !!

而我希望日后可以有更多球會集中這裏交流 !
香港乒乓網

我地可以叫他做 Gary 伯伯,.....or Uncle Gary
香港乒乓網

本來諗住送埋 HKspur, 不過他要吃飯...我地果日行果條路翻屋企都算 利害
香港乒乓網

23 12
發新話題
最近訪問的版塊