發新話題

【乒匯聚會】: 3月13日 (星期四) 7:00-9:00pm 順利村體育館 (完)

我仲在大陸
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 12:35 發表
今晚點打 ?  打上落枱 ?
好呀...到時會有1#任你地魚肉....
輪住黎..一個跟一個...keke

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 12:34 發表
my number is not luck...178
also very luck number wor...Get rich together...very good ga...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 12:35 發表
我仲在大陸
咁慘??
未做完正經野??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-13 12:35 發表

小心比輝 sir band IP  
why ban my ip ar?    Since when HKTTF people become so serious ga?  If that is the case, I must have joined the wrong forum la...

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-13 12:57 發表

why ban my ip ar?    Since when HKTTF people become so serious ga?  If that is the case, I must have joined the wrong forum la...
haha..只要你唔犯規..
咁就講咩都得la....係咪先??

168 = 一路發....無野 wor!!
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 13:39 發表
Thank you Mr Mao....I think Yiu Yiu is trying to cause trouble for me....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 13:39 發表
管理員都話無野咪無野囉

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-13 12:01 發表

but better than 1x7 or 1x9 ma....
原來是這一句, 我看到啦 !!   要扣2分
香港乒乓網

都是留番比輝 sir扣, 我只會加分, 扣分比他做衰人
香港乒乓網

仲有位, 因為有人來不到 !
香港乒乓網

回復 114# 的帖子

阿鐵
pls call me 92195193

Congratulation to Son of Sun.......I live in Kwun Tong, very close to me
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

今晚打得好開心, 太陽攪得好好.  但你們的班底個個都好強.....今日打左

Bing  2 set
BrianDD
Hoi Yee
Lambert
太陽一號
仲有一個橫板靚仔
同埋一個直板勁人 (忘記他們叫什麼名)
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-14 00:53 發表
今晚打得好開心, 太陽攪得好好.  但你們的班底個個都好強.....今日打左

Bing  2 set
BrianDD
Hoi Yee
Lambert
太陽一號
仲有一個橫板靚仔
同埋一個直板勁人 (忘記他們叫什麼名)
邊係呢....
我地其實冇邊個勁,都只係打到幾板基本功...
只係希望有多d人一齊打下波,交流下心得...
一齊進步,咁我地已經好滿足了...

多謝管理員咁鼎力支持呢...

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-3-13 19:11 發表
Congratulation to Son of Sun.......I live in Kwun Tong, very close to me
下次你來唔來呢??

多謝咁多位的支持..
希望以後會有更多人來一齊打波啦.....

咁樣都叫打到幾板基本功

今日同我最后兩個打波的朋友叫什麼名呢 ?
今日吃開波吃到雲
香港乒乓網

發新話題