發新話題

【意見咨詢】: 假日包架兩地牌直通車上深圳打波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

【意見咨詢】: 假日包架兩地牌直通車上深圳打波

如如果搵一日星期日或假日包架兩地牌直通車上深圳打波,唔知有冇人有興趣呢

果搵一日星期日或假日包架兩地牌直通車上深圳打波,大約六人每人車費60元包來回系港島東集合,唔知有冇人有興趣呢,如果有就下次出post先登記.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

引用:
原帖由 jacky 於 2008-3-9 17:58 發表
我估就冇噤平, 如果喺就通知埋我
絕對有,因為架車系由我做司機,60元只不過系幫補下D隧道費同油費姐.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-3-9 19:20 發表

白牌車?
妳如果跟我上去深圳,系唔會收妳錢嘅,師姐.妳可能仲吃到例如好似白痴戀人'北海道魷魚絲'同埋TIRAMISU朱古力潻.因為我打算系車上推銷呢D 商品播.....

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-3-9 16:34 發表
你係真就記住留位畀我
系妳就同阿紅BOOK定枱啦,我知曹露同佢訂定好多枱同教練架,

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-3-9 21:35 發表

仲有冇元貝同芥辣開心菓添呀
有帆立貝,備長炭沐浴露同埋磁石貼呢款就out 0左小小,不過就幾好用.如果妳上嘅就全部比哂妳啦.

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-3-10 10:15 發表
60元 ok wor, 白痴戀人'北海道魷魚絲'同埋TIRAMISU朱古力 係唔係包埋
系唔包嘅.請自費購買,禮品收日元,車費收港元.

引用:
原帖由 bing 於 2008-3-10 10:53 發表
深圳那處打?
系友傳,  太平洋中心,

發新話題