34 12
發新話題

【乒工廠】: Happy Birthday to Johnny....!!!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】: Happy Birthday to Johnny....!!!!!

又大一歲,希望你球技猛進,事事都咁順利,我地成班友誼更永固

生日快樂..............

足左喇咩 ?
好似仲差幾日喎

生日快樂 ar....and Yiu Yiu gave you a wor......I want one too....hehe...

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-8 01:41 AM 發表
生日快樂 ar....and Yiu Yiu gave you a wor......I want one too....hehe...
Gary係唔會貪呢d小便宜既....

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-8 01:58 發表

關 Gary 咩事...Johnny 生日喎??  

而且小便宜你咩意思呀?

it's not Gary's birthday wor...it's Johnny's birthday ar....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-8 02:00 AM 發表

關 Gary 咩事...Johnny 生日喎??  
係喎 我仲睇錯左以為係講乒工廠生日添

Happy Birthday to Johnny !!

Johnny, 生日快樂。

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-8 01:58 發表

jason真了解我

Hapy Birthday to Johnny!

生日快樂啦...... 大個仔, 快D成家立室la
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

請唱生日歌!
祝你 生日快樂...John~ny 生日快樂, 祝 John~~ny 你 生日快樂.....
祝你生日快樂!!!! yeah

(<-- 瑤瑤的, )

Johnny, 生日快樂

Johnny 生日快樂!!!!!

生日快樂
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

多謝大家........

我最大的生日願望....真是希望大家可以友誼永固!!球技對我來說,只是其次。大家因為乒乓球聚在一起,希望可以之後都有機會將來多d機會聚在一起......將來的事沒有人知道,我們一班人,可能有人可以打上甲組、有人繼續打丁組、有人因為工作和家庭關係不再打波,但是這不重要,我覺得重要的是大家可以出來食個飯,吹下水!!如果大家在生命中,還記得大家有一段時間快樂地一起練波,一起打比賽,有一段快樂的回憶,就足夠了!!

在球會層面,我希望大家可以更團結,會員們打波得更開心,球技進步,更希望"乒工廠"可以打出個名,叫乒壇的人知道我們的球會!這是要各會員的努力,不是Gary和Topgun的努力可以做到的......是要大家的力量!!!

Johnny 生日快樂!!!!!

乒工廠越戰越勇.........遇強越強
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

Johnny, 生日快樂

34 12
發新話題