發新話題

我的志願 ~~~~

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 06:50 PM 發表

好等錢洗 ?   .. 我介紹個貧友你識 ... 許叫呀 信 .. 姓安的 liness" />
唔使客氣, 多謝你個朋友阿"信"先, 仲有樓下個"民"哥....
不過我在過去呢20年, 都唔使為左錢而煩 Thank You

你地 3 條友..笑死我...一路睇一路笑..攪到坐我前面個同事即刻拎轉頭望我...以為我痴左線

我自小的志願是消防員

回復 25# 的帖子

原來係啊!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 07:20 PM 發表

呢樹好多波友仔係消防員黎架
不過佢地好少救火....因為成日掛住打波....

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-7 15:06 發表

哈哈哈哈, 唔做警察都唔使做賊
我而家勁過做警察好多好多
Petlover, 在下都估您唔做警察做賊, 勁過做警察就是做大賊!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 15:24 發表

鞭過有錢揀冰個
有傳嬌坐樓艇, 咁即係揀亞sa喇!

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-7 15:53 發表

不過佢地好少救火....因為成日掛住打波....
打波都算救水o架, 打走個人的d火 !

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-7 07:49 PM 發表

Petlover, 在下都估您唔做警察做賊, 勁過做警察就是做大賊!
錯 ! 我唔做警察走去採花賊 (不過而家唔做, 退休了, minimum $4百萬就得架喇)

你都唔好做賊呀 ! (就算做都做個精賊, 唔好做笨賊呀)

我事與願為

不過都算好好彩

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-7 16:31 發表

錯 ! 我唔做警察走去採花賊 (不過而家唔做, 退休了, minimum $4百萬就得架喇)

你都唔好做賊呀 ! (就算做都做個精賊, 唔好做笨賊呀)
太遲了, Petlover, 如果您早d講就好喇!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-3-7 16:34 發表
我事與願為

不過都算好好彩
咁咪好囉, 有時太刻意都未必太好!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-7 16:50 發表
做首褲
唔係做'懂遞首/手'咩?

引用:
原帖由 頌少 於 2008-3-7 20:18 發表
冇錯的~在我而家中五黎講...~我都有自己既夢想..
我好想從政..為民請命..更想憑一人之力入政府做高官做最高領導人~不單自己有權力~也可以建做更多建設為人民

不過呢個都係真係發夢咁~

真正能實現的只有做教師 ...
理想越大............唔知邊個教大你理想呢

引用:
原帖由 頌少 於 2008-3-7 08:18 PM 發表
冇錯的~在我而家中五黎講...~我都有自己既夢想..
我好想從政..為民請命..更想憑一人之力入政府做高官做最高領導人~不單自己有權力~也可以建做更多建設為人民

不過呢個都係真係發夢咁~

真正能實現的只有做教師 ...
我都曾經諗過做阿Sir(聽落同警察既阿Sir一樣)
不過又驚d女學生會愛上我
(我唔想攪師生戀)

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-7 08:10 PM 發表

太遲了, Petlover, 如果您早d講就好喇!
吓 ?! 你好做唔做....走左去做賊 ?!
仲係笨嗰隻添 ?

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-8 00:19 發表

我都曾經諗過做阿Sir(聽落同警察既阿Sir一樣)
不過又驚d女學生會愛上我
(我唔想攪師生戀)
Teach all boys school lor....you won't 攪 gay gwa..

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-8 01:49 AM 發表

Teach all boys school lor....you won't 攪 gay gwa..
唔知點解....我覺得女仔會聽教d
所以係唔會考慮去教男校既

發新話題