43 123
發新話題

我的志願 ~~~~

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

我的志願 ~~~~

相信每個人年輕時都會有自己的志願....
但最後到大了出來做事,
又有幾多個能夠做到自己所喜歡做的工作呢 ?

我自小的志願是 : 做個警察 但結果當然是....

註 : 志願未必可以揾到好多錢(只是童年時的理想)

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-7 18:29 發表
相信每個人年輕時都會有自己的志願....
但最後到大了出來做事,
又有幾多個能夠做到自己所喜歡做的工作呢 ?

我自小的志願是 : 做個警察 但結果當然是....
Thief???

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-7 06:32 PM 發表

Thief???
哈哈哈哈, 唔做警察都唔使做賊
我而家勁過做警察好多好多

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 06:38 PM 發表
我的志願係做 : 姑爺仔 ... 可惜 ....... 吾夠尖屎哥靚仔
咁你而家結果做左乜野 ?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 06:39 PM 發表

做左警花 ?!
警花殺手

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 18:38 發表
我的志願係做 : 姑爺仔 ... 可惜 ....... 吾夠尖屎哥靚仔
haha...me too ar....-

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-7 18:39 發表

咁你而家結果做左乜野 ?
Customer of the 姑爺仔???

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 06:42 PM 發表

咁兇狠   ... 古你吾到喎
我而家為左錢咩野都做得出

You 溝呀嬌, I 溝 呀 Sa.....hehe...

my friend's name is Bong Man.....

and my name is Man Bong...haha....

(真人)其實阿SA靚過阿嬌, 仲高d添

43 123
發新話題