發新話題

分手都應該要和平 ~~~~

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
男25, 女19; 相隔六個生肖係好沖 ; 呢個可算一個例子!

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-7 16:36 發表

咁要隔幾多年先為之 VERY GOOD 呢 ?
三合: 四年及八年(什麼生肖都係呢個梗局) e.g.: 鼠, 龍, 猴
六合: 因不同生肖而異!

[補充]
六合較三合生肖影響大:

生肖    六合        三合
鼠        牛        猴、龍
牛        鼠        蛇、雞
虎        豬        狗、馬
兔        狗        豬、羊
龍        雞        鼠、猴
蛇        猴        牛、雞
馬        羊        虎、狗
羊        馬        兔、豬
猴        蛇        龍、鼠
雞        龍        蛇、牛
狗        兔        馬、虎
豬        虎        羊、兔

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-7 18:50 發表
打多 d 波未無事 law.....若果我唔開心, 一打波什麼都記不起.  
打波無煩腦, 打波無壓力
最衰打波只係消到自己的火, 消唔到唔係打波果個... ...

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-7 19:14 發表

男飛女....個女既最後要cut off something and flush it down the toilet....
呢期唔興!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-8 05:53 發表

之旦係打完又要面對現實
在下真係咁樣睇法, 除非同仇家打波, 讓佢!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-8 05:52 發表

咁似老佛爺同我講果d野既 ... 仲要碎上
咁樣訓覺時要鎖咗個'兄弟'先安全!

發新話題