21 12
發新話題

分手都應該要和平 ~~~~

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

分手都應該要和平 ~~~~

葵涌女子死亡男子被捕 (明報) 03月 07日 星期五 12:30AM [url=]葵涌
[/url]石梨

情殺案, 19歲女死者身中20幾刀

分手其實係好高深既學問 處理得唔好, 分分鐘會死人

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-7 06:23 PM 發表
通常都係女非男,男殺女
咁又未必, 都有好多case係....男飛女....個女既最後要生要死

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 06:35 PM 發表
問細間 情事何物 .... 直教生屎相許 .... .............烏啄啄兮烏啄啄  
四哥為何感觸 ? 莫非你都係之前飛得女多 ?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 06:40 PM 發表

好明顯 ...................... 係啦
唔使驚, 佢地唔會知道你而家改左名叫做 44_66

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 06:44 PM 發表

咁吾都安針 d
不過你咁出名同出位, 遲d就唔敢包
佢地會唔會將你 5馬分C架 ?

回復 9# 的帖子

希望唔會

男25, 女19; 相隔六個生肖係好沖 ; 呢個可算一個例子!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-3-7 08:02 PM 發表
男25, 女19; 相隔六個生肖係好沖 ; 呢個可算一個例子!
咁要隔幾多年先為之 VERY GOOD 呢 ?

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-7 16:36 發表

咁要隔幾多年先為之 VERY GOOD 呢 ?
三合: 四年及八年(什麼生肖都係呢個梗局) e.g.: 鼠, 龍, 猴
六合: 因不同生肖而異!

[補充]
六合較三合生肖影響大:

生肖    六合        三合
鼠        牛        猴、龍
牛        鼠        蛇、雞
虎        豬        狗、馬
兔        狗        豬、羊
龍        雞        鼠、猴
蛇        猴        牛、雞
馬        羊        虎、狗
羊        馬        兔、豬
猴        蛇        龍、鼠
雞        龍        蛇、牛
狗        兔        馬、虎
豬        虎        羊、兔

打多 d 波未無事 law.....若果我唔開心, 一打波什麼都記不起.  
打波無煩腦, 打波無壓力

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-3-7 18:31 發表

咁又未必, 都有好多case係....男飛女....個女既最後要生要死
男飛女....個女既最後要cut off something and flush it down the toilet....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-7 18:50 發表
打多 d 波未無事 law.....若果我唔開心, 一打波什麼都記不起.  
打波無煩腦, 打波無壓力
最衰打波只係消到自己的火, 消唔到唔係打波果個... ...

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-7 19:14 發表

男飛女....個女既最後要cut off something and flush it down the toilet....
呢期唔興!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-8 05:53 發表

之旦係打完又要面對現實
在下真係咁樣睇法, 除非同仇家打波, 讓佢!

21 12
發新話題