發新話題

男子丁組討論 2011

引用:
原帖由 MingMing 於 2011-1-11 11:20 發表
聰聰今個星期日有可能來唔到比賽,佢要睇吓星期六得唔得先!
放心吧!我星期六會幫聰聰 地獄加密集式特訓!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-11 11:25 發表

放心吧!我星期六會幫他 地獄加密集式特訓!
唔係錦! 佢病緊! 個心口重痛緊,傷風箘味清,睇佐醫生食佐藥,又考緊試.佢要睇吓星期五好唔好番先!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 MingMing 於 2011-1-11 11:33 發表

唔係錦! 佢病緊! 個心口重痛緊,傷風箘味清,睇佐醫生食佐藥,又考緊試.佢要睇吓星期五好唔好番先!
甘就要好好休息下...祝願聰聰早日康復!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-11 11:38 發表

甘就要好好休息下...祝願聰聰早日康復!
聰聰話"好多謝小閒哥哥"! 佢話遲d會給佢的手電話號碼比你,佢依家係到休緊息!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

混双同男双都見到阿舜,佢真係狀態大勇!佢好有機會呀!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2011-1-11 12:43 發表
混双同男双都見到阿舜,佢真係狀態大勇!佢好有機會呀!
就係勇過頭, 雙打用粒仔球球係遠台同D鴨組對攻, 搞到隻手拉傷, 都唔知趕唔趕得切好番
比賽前一晚重要幫少爺威威做戥穿石, 可能星期日要同一號種子打醉波啦

引用:
原帖由 小閒 於 2011-1-11 11:25 發表

放心吧!我星期六會幫聰聰 地獄加密集式特訓!
小閒哥,我又要地獄加密集式特訓!

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-1-11 13:29 發表

小閒哥,我又要地獄加密集式特訓!
happy哥.....你攪點晒D私人事未呀???遲D開球局你報名未得囉!

引用:
原帖由 阿舜 於 2011-1-11 13:12 發表

就係勇過頭, 雙打用粒仔球球係遠台同D鴨組對攻, 搞到隻手拉傷, 都唔知趕唔趕得切好番
比賽前一晚重要幫少爺威威做戥穿石, 可能星期日要同一號種子打醉波啦
見到你咁爆,醉咗可能亂爆仲勁啲!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 風吹雪 於 2011-1-10 18:02 發表
我第1場對黎皓天,有冇人知道佢既打法
黎皓天打法:正手反膠,反手生膠,唔多勁=)
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2011-1-8 16:03 發表
有冇人識XX組既人?
只認識高家富....

啊影好有機會

雖然今年好少打波,但我都希望今年能夠得到好成績,唔好第一場就俾人KO.

廠長都打丁丁,大家小心

回復 55# 的帖子

你都係其中一個丁組大熱,謝文x。

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-1-12 11:46 發表
你都係其中一個丁組大熱,謝文x。
你講果個唔會係 135 號既謝汶X?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

回復 57# 的帖子

Ah Jack, should be 278 號 ar. (He is 省港騎乒)

Mouse 係邉個?唔好亂放水,我怕第一場瓜了

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-1-12 14:20 發表
Ah Jack, should be 278 號 ar. (He is 省港騎乒)
省港騎乒 冇理由係丁

315 鄺浩X 差點把甲組林志X 攪店,大家千萬小心

發新話題