發新話題

男子丁組討論 2011

有位小朋友都好有机會入4強,近来見他打球進步了很多,他r 組的盧X琛

有冇人識XX組既人?

希望成功出線啦

看來很多的高手呢!^^

目標是丁組勝一場便滿足了!^^
一個十分愛父、主、聖靈的人!^^

幸好我不用上陣, 否則一定戰死沙場

引用:
原帖由 bond 於 2011-1-10 13:52 發表
幸好我不用上陣, 否則一定戰死沙場
如第一場遇上BOND兄,一定苦戰

引用:
原帖由 健健康康榮耀神 於 2011-1-10 12:55 發表
看來很多的高手呢!^^

我都係呀!!
我次次目標都係依個~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

盧x琛 我估8強
板:黑水晶
展藝卓球

引用:
原帖由 健健康康榮耀神 於 2011-1-10 12:55 發表
看來很多的高手呢!^^

But you are one of the 熱門 wo...
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
看來很多的高手呢!^^

我都係,不過好難。
有一半人都唔得
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

吉田本上都係熱門???

我第1場對黎皓天,有冇人知道佢既打法

引用:
原帖由 風吹雪 於 2011-1-10 18:02 發表
我第1場對黎皓天,有冇人知道佢既打法
加油呀!風吹雪

多謝.我一定會盡力打

咁多高手,睇黎要凸圍,一定要提升更高境界!熊熊熊
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 天樂 於 2011-1-10 14:16 發表

我都係呀!!
我次次目標都係依個~
你要學 kalun 咁囉個丁冠返黎喎
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-1-7 00:55 發表
男丁
以我所知 ss馮x穎, w戴俊x, ee鄺x平  都是高手,大家小心!
請大家把高手名同係邊組都貼出來,好讓大家有d心理凖備,唔係比人炒都唔知乜事
聽聞有位 BB 謝文X 贏左前丁組冠軍都好堅下!!   小心小心~~~

回復 4# 的帖子

你都係其中一個丁組大熱,謝文x。 ;

聰聰今個星期日有可能來唔到比賽,佢要睇吓星期六得唔得先!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 Mouse 於 2011-1-11 11:07 發表
你都係其中一個丁組大熱,謝文x。 ;
贏到 Mouse 仲打丁丁 ....
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

發新話題