48 123
發新話題

【新界區月賽】: 3月23日 (日) 8:00-11:00pm 沙田源禾路 (完)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 24-3-2008 17:27 發表

羅殺不嬲咁型家啦...橫打無得頂....仲有保齡球腳...
哈哈哈
我的是甲組腳

冠軍 - 深水藍
亞軍 - dannywk
季軍 - 小明
殿軍 - 44_66
第五名 - benzor, skywalker, 左右開弓, choi
第九名 - fanlam13, songyip, 極道羅殺, jasonkky
第十三名 - fatguy, siub_0205, puikee1227, goku
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 44_66 於 25-3-2008 10:26 發表

吾成日都豬波架 ... 所以吾都要贏番個格酸dup liness" />
我由細到現在都係呢個格人
波我又唔識嬴
所以就要羸個格

哈哈

八強晉級
44_66 vs benzor : 3:1
skywalker vs 深水藍 : 0:3
左右開弓 vs dannywk : 1:3
小明 vs choi : 3:2

四強
44_66 vs 深水藍 : 0:3
dannywk vs 小明 : 3:1

決賽
深水藍 vs dannywk : 3:1

多謝各位參賽者支持
特別鳴謝瑤瑤做主持人

引用:
原帖由 james007 於 25-3-2008 10:42 發表
特別鳴謝瑤瑤做 Lo Lai Mui...haha.....
我真係要多謝佢啦

致廠長:

呢兩個星期唔練波唔好問我點解, 你問 lo lai mui la

得獎禮物

冠軍 - 深水藍 (獎牌 及 代選了一對bty襪)
亞軍 - dannywk (獎牌 及 選了一條bty毛巾)
季軍 - 小明 (獎牌 及 一個bty球板套)
殿軍 - 44_66 (獎牌 及 請食宵夜) 謝謝

引用:
原帖由 44_66 於 25-3-2008 10:57 發表

靚靚 肯黎食 ... 事喎的榮幸 ... 輝輝 話齋 ... 食得幾多丫
你賞面嚟就真啦
山長水遠
還有老佛爺

簡直係我o既榮幸+福份

48 123
發新話題