發新話題

【新界區月賽】: 3月23日 (日) 8:00-11:00pm 沙田源禾路 (完)

引用:
原帖由 44_66 於 11-3-2008 10:22 發表

都吾得 ... 吾會比汝 極度靚靚 之臉蛋吸引住  , 而打吾倒個波 .....
有汝在, 吾都是極道樣衰呢..............

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-11 10:20 發表

毛毛波 冇得打啦 .. 都吾知典解人仔細細 扣殺可以貢鬼大力 ... 仲可以打幾粒鐘走全場都吾洗抖抖
扣殺你點止我一個...仲有一個仲傻既.....

小弟 "阿然" 也想參加, 不知道還有沒有參賽席位?!

引用:
原帖由 songyip 於 11-3-2008 12:55 發表
暫列後備
如正選參賽者退出, 便由後備補上

引用:
原帖由 songyip 於 2008-3-11 12:55 發表
請問你是否住沙田, 打日直右手果位呢 ?

預埋我做後備丫

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-11 10:18 發表

會 ... 總之吾好抽到對我 .... 比你橫打抽爆
我最近轉打了橫拍, 暫時放下橫打

Goku 已經打死了我, 仲轉埋橫板.....日后未要比他抄 egg egg
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

亞 Hoi 那天不在香港, 來不了.  我已通知他代找甲組良.  未有最近消息
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 siu_b0205 於 11-3-2008 18:20 發表
咁係主場打定活動室打呢
壁球室及活動室

引用:
原帖由 Goku 於 12-3-2008 00:31 發表

我最近轉打了橫拍, 暫時放下橫打
橫拍直打嗎??

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 12-3-2008 13:32 發表
亞 Hoi 那天不在香港, 來不了.  我已通知他代找甲組良.  未有最近消息
noted

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 12-3-2008 13:32 發表
又無機會同阿hoi 打......................

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-12 17:57 發表

又無機會同阿hoi 打......................
無阿海....咁羅殺..加油呀..為左我份奬品.....

引用:
原帖由 深水藍 於 2008-3-12 23:44 發表
係唔係有羽毛球?
我對羽毛球有興趣d喎~
你又有興趣...咁我睇下四月攪個羽毛球球局先..

發新話題