發新話題

【新界區月賽】: 3月23日 (日) 8:00-11:00pm 沙田源禾路 (完)

【新界區月賽】: 3月23日 (日) 8:00-11:00pm 沙田源禾路 (完)

日期:3月23日 (日)
時間:8:00-11:00pm
地點:沙田源禾路體育館
費用:$30
人數:16人.沒有打港島�九龍區月賽者優先報名
賽制:分成4組.小組3局2勝.首兩名出線打5局3勝單淘汰晉級賽.尾兩名出線打3局2勝單淘汰下線賽
   每組預先設種籽, 種籽排名根據【HKTTF 球員積分排名榜】, 其餘參賽者到時抽籤.

獎品:冠軍.獎牌及獎品三選一
   亞軍.獎牌及獎品二選一
   季軍.獎牌及獎品
   殿軍.獎牌

尊貴嘉賓:HKTTF總裁判兼扮獎.瑤瑤

賽後宵夜: 禾輋大排檔

參賽者:
1. Goku (預留上月冠軍.confirmed) CFMD
2. dannywk (預留上月亞軍.confirmed) CFMD
3. 極道羅殺 (預留上月季軍.confirmed) CFMD
4. //RAY\\ (puikee1227 頂上) CFMD
5. 44_66 CFMD
6. Benzor CFMD
7. Hoi ( Fanlam13 頂上) CFMD
8. Choi (CFM)
9. 左右開弓 CFMD
10. Songyip CFMD
11. Jasonkyy CFMD
12. Gary_Cheung CFM
13. fatguy CFMD
14. siub_0205 CFMD
15. Skywalker CFM
16. 預留給甲組 CFMD

後備. (若正選/甲組不來, 沒有參加其它月賽之參加者優先補上)

1. Gary_Cheung (三月份港島月賽)
2. Mao (三月份九龍月賽)
3. Skywalker (三月份港島月賽)
4. 拉抽王 (三月份港島月賽)
5. 小明 (三月份九龍月賽)
6.
7. charmway (通輯)
8. choi  (通輯)
9. 雞仔 (通輯)

...........
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +30 特別嘉許 2008-3-7 13:24

手快有手慢無

46 同阿 Ben 報啦...

Pls count me.  Tks
本帖最近評分記錄

本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 你有打港島月賽, 要做住后備先 2008-3-7 13:51

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 13:12 發表
報住先 , 幫呀 ben 報埋
終於肯露一露啦....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-7 13:12 發表
報住先 , 幫呀 ben 報埋 liness" />
honey !!! 我要打爆汝!!!!!!!!!!!

叫埋你老佛爺黎...我地一齊做啦啦隊

我又打 (比后備我, 因為我會打九龍月賽), 比其它人先報名

勁呀..一個星期裏面.. 香港 / 九龍 / 新界 月賽齊齊黎

我幫我隊友 "亞海" Hoi 報名

問左 aa 咁夜佢打唔到

我代johnny , 左右開弓, skywalker 報

你可以 call 埋甲早良問下他玩不玩 wor

3月23日 (日) 8:00-11:00pm 沙田源禾路體育館

I want to join the match.  Jasonkyy

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 7-3-2008 13:41 發表
你可以 call 埋甲早良問下他玩不玩 wor
搵唔到佢
你有辦法嗎

我叫亞海找他, 他在將軍澳工作

發新話題