發新話題

緣聚網上話乒乓 2

本主題由 (=^x^=) 於 2017-1-4 22:50 合併
引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-4 17:12 發表
下 ! 球技 + 6  ?! 在下打波冇贏過禍 !  
冇贏過TSE KA CHUN
幾個
......................

回復 61# 的帖子

Tse Ka Chun 讓在下十分照贏 !   
打波有贏過  吹水未輸過 !!!

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-4 17:22 發表
Tse Ka Chun 讓在下十分照贏 !   
占兄,如果Tse Ka Chun 讓你十分的話,買你贏穩陣D喎 !
本帖最近評分記錄

回復 63# 的帖子

華 ! 又有料到 !
波友話高x澤響蝴蝶灣教波, 佢仲偷師學左招"撇削"落小三角位度添 ! 吾得 ! 要查埋日期時間至得 !  

回復 64# 的帖子

學生係細蚊女橫板既 !  

回復 65# 的帖子

聽日落蝴蝶灣"炸家依"搵波友打波, 索佢D料返黎先 !  

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-5 02:44 發表
聽日落蝴蝶灣"炸家依"搵波友打波, 索佢D料返黎先 !  
占生, 在下想問蝴蝶灣在那裡?!

回復 67# 的帖子

King少,
賽馬會.............即係賽馬會壁球場,
大興.................即係大興體育錧,
如此類推:
蝴蝶灣..............米即係蝴蝶灣體育錧羅 !  

回復 68# 的帖子

吾好意思, 攪錯左, 以為"錧"字係"館'字既簡體字黎添  !  

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-5 05:52 發表
華 ! 又有料到 !
波友話高x澤響蝴蝶灣教波, 佢仲偷師學左招"撇削"落小三角位度添 ! 吾得 ! 要查埋日期時間至得 !  
占兄,呢單野我都收到風,據聞高生入去蝴蝶灣係教親戚打波!!

回復 70# 的帖子

弧生,
岩岩call過肥佬李, 佢話蝴蝶灣裝修停左一排, 開番之後未見過高x澤, 可能搬左竇都未定勒  !   

回復 71# 的帖子

要"巢"好易者, 吾係友愛就係泳池, 除非吾再打者  !  

嘩, 乒乓新聞眼

回復 73# 的帖子

依家D xx週刊, 好賣得架 !  

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-3 16:15 發表

占生係, 係o架喇, x = quei = expensive
Wow, little butterly, u a the worm inside my body!
誰明我風心:
一生有幾個十年, 那怕天要跌下來, 風雲難測誰能預, 何不開懷盡情咬!
吟詩作對我亂來, 只求舒懷樂其中, 紅塵路上任我行, 但求一敗笑清風!
尋尋覓覓意何在, 有誰解吾心媯, 忘掉所有從其樂, 乒乓狂熱滿我懷!
磨練數載沒寸進, 欲以爆冲創新路, 試問誰人指我路,神功若成見晴天!
別讓小事煩我心, 美麗人生由我創!

回復 75# 的帖子

依 ! 新浦崗間球館吾見左既 ?

回復 76# 的帖子

仲想上去買野添 ! 係吾登廣告定吾做牙 ? 有冇邊位知 ? Thx !  

回復 77# 的帖子

I GUESS NEW ADVERTISMENT IS COMING SOON
幾個
......................

回復 78# 的帖子

Oh ! I see ! Thank you very much !  

Robert  
誰明我風心:
一生有幾個十年, 那怕天要跌下來, 風雲難測誰能預, 何不開懷盡情咬!
吟詩作對我亂來, 只求舒懷樂其中, 紅塵路上任我行, 但求一敗笑清風!
尋尋覓覓意何在, 有誰解吾心媯, 忘掉所有從其樂, 乒乓狂熱滿我懷!
磨練數載沒寸進, 欲以爆冲創新路, 試問誰人指我路,神功若成見晴天!
別讓小事煩我心, 美麗人生由我創!

發新話題