發新話題

緣聚網上話乒乓 2

本主題由 (=^x^=) 於 2017-1-4 22:50 合併
引用:
原帖由 范少伯 於 2017-1-11 19:37 發表

點正法? 好弾?好控?
好打
講一句都話我煩多謝曬

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-1-11 19:37 發表
Just asked Jeun Hing (Chun Hing)... they just got a new lot of ALCS. The lightest is 92 g. Seems like the average weight of this model is really high. So sad.
I found a 88-89g
講一句都話我煩多謝曬

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-11 19:38 發表

手感好
Yes very good
講一句都話我煩多謝曬

Good morning everyone
講一句都話我煩多謝曬

各位早

引用:
原帖由 Ghstt 於 2017/1/12 07:46 發表

I found a 88-89g
  Wow. Where's it?
天生是,亦正亦邪,要改太難。

Morning all........
Butterfly vis g1 t64
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

Hello, everybody.

早晨呀老友記

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-1-11 19:50 發表

我鍾意同sunnywise 賣廣告,因為滿足到各種客人的需要。貨品齊全,乜野版本都有,貨又多,我鍾意st就是st,鍾意an就an,有d竟然只入fl,st都要訂,簡直火都黎。俊興訂板,唔需要落訂,這一點很欣賞 ,其實平d ...
俊興有時有D冷門板
Nittaku Resist II          正:狂飆8 反:銀河 晴長膠
總重165
stiga defensive wood正:SAVIGA T50 反:Dr Neubauer BISON 防弧
總重:不
yasaka yeo                  正:FX-P 反:狂飆3
總重185

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-1-12 08:01 發表

Wow. Where's it?
Sunnywise
講一句都話我煩多謝曬

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017/1/12 08:25 發表

俊興有時有D冷門板
例如?

引用:
原帖由 Ghstt 於 2017/1/12 08:28 發表

Sunnywise
So... you'll buy it? Been very light already. Or you'll have to try other models. (Say, I really like Ai Fukuhara.)

Morning Thursday to Everyone

大家早。此地不留痕..自有留痕處...
主板: 紅雙喜2星板
打法: 執波 加強 運動 出汗型
門派: 手殘 腳傷 醒覺 進化版

引用:
原帖由 q9450 於 2017/1/12 08:36 發表
大家早。此地不留痕..自有留痕處...
深表認同

有人喜歡做官....有人喜歡回鄉耕田...我就寧願做後者...因為實在好攰..... 比我休息下可以嗎..
主板: 紅雙喜2星板
打法: 執波 加強 運動 出汗型
門派: 手殘 腳傷 醒覺 進化版

引用:
原帖由 rckw 於 2017-1-12 08:28 發表

例如?
Starwood 台灣神木
Nittaku Resist II          正:狂飆8 反:銀河 晴長膠
總重165
stiga defensive wood正:SAVIGA T50 反:Dr Neubauer BISON 防弧
yasaka yeo                  正:FX-P 反:狂飆3
總重185

引用:
原帖由 q9450 於 2017-1-12 08:41 發表
有人喜歡做官....有人喜歡回鄉耕田...我就寧願做後者...因為實在好攰..... 比我休息下可以嗎..
瘦田冇人耕,耕開有人爭
總重165
總重185

引用:
原帖由 q9450 於 2017/1/12 08:41 發表
Who is Q hing actually? Jang Jeun Wa (Tsang Chun Wa).

發新話題