發新話題

緣聚網上話乒乓 2

本主題由 (=^x^=) 於 2017-5-25 17:54 提升

回復 160# 的帖子

I see ! Are you still............HARD TO BEAT ?   
打波有贏過  吹水未輸過 !!!

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-14 09:25 發表
I see ! Are you still............HARD TO BEAT ?   
HARD TO BEAT ?
誰明我風心:
一生有幾個十年, 那怕天要跌下來, 風雲難測誰能預, 何不開懷盡情咬!
吟詩作對我亂來, 只求舒懷樂其中, 紅塵路上任我行, 但求一敗笑清風!
尋尋覓覓意何在, 有誰解吾心媯, 忘掉所有從其樂, 乒乓狂熱滿我懷!
磨練數載沒寸進, 欲以爆冲創新路, 試問誰人指我路,神功若成見晴天!
別讓小事煩我心, 美麗人生由我創!

回復 161# 的帖子

黑檀對墨"音勻" ? 妙 !   

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-14 09:38 發表

HARD TO BEAT ?
Yea, not beaten once !  

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-14 04:49 發表
又諗返轉頭, Bty貴得都有道理, 鬼叫尼塊野, 一出已經賣天價"口羊" !!!!!!
http://www.ttshop.cn/product.asp?id=1887
覺得佢ed mark高個價, 第日賣兩舊水時就好似好抵咁. 早角研究論文都照作假, 乜乜新配方幾貴幾貴都可以不理 !

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-14 09:45 發表

Yea, not beaten once !  
Yes, FDK is very different to hit since he always fly and dont know where he located.
誰明我風心:
一生有幾個十年, 那怕天要跌下來, 風雲難測誰能預, 何不開懷盡情咬!
吟詩作對我亂來, 只求舒懷樂其中, 紅塵路上任我行, 但求一敗笑清風!
尋尋覓覓意何在, 有誰解吾心媯, 忘掉所有從其樂, 乒乓狂熱滿我懷!
磨練數載沒寸進, 欲以爆冲創新路, 試問誰人指我路,神功若成見晴天!

回復 166# 的帖子

期代Yasaka Rakza 7 試打報告 !  

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-16 07:40 發表
期代Yasaka Rakza 7 試打報告 !  
FDK

1. Highhand
2. very different to find
3. very talkative
4. always disappear in the world and back home
5. stock teller
誰明我風心:

John 3 Fung
1. World class backhand
2. very difficult to sfc (search, forecast, catch)
3. very proactive
4. always let people get cold
5. Executive Director of HK blue clip enterprise and CEO karaoke VIP

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-17 21:33 發表
John 3 Fung
1. World class backhand
2. very difficult to sfc (search, forecast, catch)
3. very proactive
4. always let people get cold
5. Executive Director of HK blue clip enterprise and CEO kar ...
Sir, Could u introduce that guy to me
誰明我風心:

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-20 07:38 發表

Sir, Could u introduce that guy to me
太極傳人

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-20 11:15 發表

Fxj56w3i7e0太極傳人
Thank you too much!
誰明我風心:

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-20 07:51 發表

Thank you too much!
唔使客氣, 見埋佢dc妹

wah, very good
誰明我風心:

King少,雪生,大市似乎未能一舉攻破25000,

又開始玩跟跌唔跟升,個勢又想回番一千幾百點,

今朝我已將65719港交牛止賺,換入67000恆指熊,

當幫D正股做對冲啦!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-1-21 12:56 發表

當幫D正股做對冲啦!!
U too Gin, I never know to do it
誰明我風心:

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-1-21 09:26 發表

當幫D正股做對冲啦!!
弧生, 咁希望插下好喇, 唔好咁大插啦

e個先頭以為自己可以交代到, 點知又泛善足陳, 唔肯爆升

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-21 20:05 發表

U too Gin, I never know to do it
弧生近來好似慣睇指數轉角位

King少,雪生,我都係焗搏咋!! 過去年幾大市有波幅冇升幅,

如果單靠價值投資玩長線,唔夠養住我條賤命呀!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-1-21 21:45 發表
King少,雪生,我都係焗搏咋!! 過去年幾大市有波幅冇升幅,

如果單靠價值投資玩長線,唔夠養住我條賤命呀!!
弧生, 你係富貴命嚟o既, 希望你再中多d個市o既波幅

發新話題