發新話題

緣聚網上話乒乓 2

本主題由 (=^x^=) 於 2017-1-4 22:50 合併
引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-12 08:20 發表
弧生, 希望今日繼續升

風生, 光大升汝最happy

占生, 請注意 , 拍記橫板面細, 細過凹凸牌添, 如果貼新膠落去以後轉貼其它板多數冚唔盡
光大 seems too weak these months,  need to change ?
誰明我風心:
一生有幾個十年, 那怕天要跌下來, 風雲難測誰能預, 何不開懷盡情咬!
吟詩作對我亂來, 只求舒懷樂其中, 紅塵路上任我行, 但求一敗笑清風!
尋尋覓覓意何在, 有誰解吾心媯, 忘掉所有從其樂, 乒乓狂熱滿我懷!
磨練數載沒寸進, 欲以爆冲創新路, 試問誰人指我路,神功若成見晴天!
別讓小事煩我心, 美麗人生由我創!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-13 10:30 發表

光大 seems too weak these months,  need to change ?
風生, 汝都係like自己尋寶, 又知佢邊度邊度上上落落, 唔使轉喇!

回復 142# 的帖子

個波友依家響金記攪緊, A2 HK$110 wo, Era HK$186 wo !   
打波有贏過  吹水未輸過 !!!

回復 143# 的帖子

人仔升值麻 ! 廠家加價麻 !  

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-13 13:42 發表
人仔升值麻 ! 廠家加價麻 !  
占生, 想問以前A2幾銀呢?!

回復 145# 的帖子

HK$92 (discounted I think ) !  

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-13 17:23 發表

占生, 想問以前A2幾銀呢?!
IC, thx for ur suggestion
本帖最近評分記錄
  • feideepking 黑暗指數 +5 多謝分享 2011-1-14 07:52
誰明我風心:
一生有幾個十年, 那怕天要跌下來, 風雲難測誰能預, 何不開懷盡情咬!
吟詩作對我亂來, 只求舒懷樂其中, 紅塵路上任我行, 但求一敗笑清風!
尋尋覓覓意何在, 有誰解吾心媯, 忘掉所有從其樂, 乒乓狂熱滿我懷!
磨練數載沒寸進, 欲以爆冲創新路, 試問誰人指我路,神功若成見晴天!

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-13 08:12 發表

http://charts.aastocks.com/servl ... para1=14&ref1pa ...
King少,3.5差不多已是三年高位,比多D時間啦,應該會上到既!!
本帖最近評分記錄
  • feideepking 黑暗指數 +5 非常贊同 2011-1-14 07:51

回復 148# 的帖子

係米妹仔大過主人婆 ?????  
186 + 186 / 110 = 3.38 (塊板)

回復 149# 的帖子

越諗越恐怖, 一塊Bty Tenergy 可以買到.................
? Motherboard (all in one)
? Hard disk
? Ram
? DVD Ram
? 火牛
? 機箱
? Mouse
? Keyboard
? Web Cam
? Printer
? Loud Speaker
? CPU
? Lcd Mon
.....................................................

回復 150# 的帖子

塊膠甘值租, 高科技黎 ?  
本帖最近評分記錄
  • feideepking 黑暗指數 +5 提醒咗膠科技近來值錢 2011-1-14 07:54

風生, 在下某提議A2, 有留意汝bought的eb.

弧生, 承你貴言 在下希望它得快d, 一落一上超過一個月時間都挺心煩.

占生, 造到好準繩的膠係高科技嚟啩, 所以咪... ... (覺得實情係乒乓玩咗球星制, 所以d產品再升)

回復 151# 的帖子

華 ! 尼D一樣甘值錢 !  
http://www.ttshop.cn/product.asp?id=2256

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-14 04:36 發表
華 ! 尼D一樣甘值錢 !  
http://www.ttshop.cn/product.asp?id=2256
巧stiga, 個價錢同人地又差得唔太遠, 估ed銀河唔敢造過一百塊

回復 154# 的帖子

又諗返轉頭, Bty貴得都有道理, 鬼叫尼塊野, 一出已經賣天價"口羊" !!!!!!
http://www.ttshop.cn/product.asp?id=1887

Good morning!  Every Body !
誰明我風心:

回復 156# 的帖子

Hi & Good Morning Mr. Snow !  

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-14 09:13 發表
Hi & Good Morning Mr. Snow !  
Hello, long time no see, often play tt with FDK and Mr Wu ?
誰明我風心:

回復 158# 的帖子

Sometimes with Mr.Wu but not FDK !  
How about yourself ?

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-14 09:21 發表
Sometimes with Mr.Wu but not FDK !  
How about yourself ?
Normally play at every other Sats. If not busy work, may try join games from other holders.

誰明我風心:

發新話題