發新話題

緣聚網上話乒乓 2

本主題由 (=^x^=) 於 2017-5-25 17:54 提升
Ching Fung Hing  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-6 21:46 發表
Robert  
Who is Robert??

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-1-6 21:53 發表
Ching Fung Hing  
Hi
誰明我風心:
一生有幾個十年, 那怕天要跌下來, 風雲難測誰能預, 何不開懷盡情咬!
吟詩作對我亂來, 只求舒懷樂其中, 紅塵路上任我行, 但求一敗笑清風!
尋尋覓覓意何在, 有誰解吾心媯, 忘掉所有從其樂, 乒乓狂熱滿我懷!
磨練數載沒寸進, 欲以爆冲創新路, 試問誰人指我路,神功若成見晴天!
別讓小事煩我心, 美麗人生由我創!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-1-6 21:59 發表

Who is Robert??
UUU
誰明我風心:
一生有幾個十年, 那怕天要跌下來, 風雲難測誰能預, 何不開懷盡情咬!
吟詩作對我亂來, 只求舒懷樂其中, 紅塵路上任我行, 但求一敗笑清風!
尋尋覓覓意何在, 有誰解吾心媯, 忘掉所有從其樂, 乒乓狂熱滿我懷!
磨練數載沒寸進, 欲以爆冲創新路, 試問誰人指我路,神功若成見晴天!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-6 22:32 發表

UUU

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-1-6 22:42 發表

WaKaKa!   And for stock market, u a my god
誰明我風心:

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-6 22:45 發表

WaKaKa!   And for stock market, u a my god
雪生,呢期你D股仔應該精神番D啦??

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-1-6 22:50 發表

雪生,呢期你D股仔應該精神番D啦??
Yes, just look, and do nothing
誰明我風心:

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-6 22:51 發表

Yes, just look, and do nothing
呢幾日A股跌,港股每日開市跟跌至大陸收市,之後必定拗腰倒升,

相信短期易升難跌,海嘯後新高指日可待!!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-1-6 23:01 發表

呢幾日A股跌,港股每日開市跟跌至大陸收市,之後必定拗腰倒升,

I hope so
誰明我風心:

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-1-6 19:31 發表

弧生, 覺得有機會!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-1-6 19:21 發表

風生look邊隻?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-6 23:22 發表

弧生, 覺得有機會!
King少,希望港股追番落後啦!

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-6 23:26 發表

風生look邊隻?!
本帖最近評分記錄
  • feideepking 黑暗指數 +6 多謝分享 2011-1-6 23:51
誰明我風心:

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-1-6 20:06 發表

King少,希望港股追番落後啦!
咁希望#165, #187等追番落後

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-6 23:52 發表

咁希望#165, #187等追番落後
Love u so much
誰明我風心:

回復 96# 的帖子

King 少, 弧生, Wil 記, Michael,
今年有冇開年波打牙 ?  Feb 12, Saturday ?  
打波有贏過  吹水未輸過 !!!

回復 97# 的帖子

上世貿爭檯都得 !  

回復 98# 的帖子

下 ! 又吾打開年波又吾爭檯 ?

占生, 兔年開年或者係掃特價檯(真正的檯), 特價嘢... ... 無真正的特價唔蘇佢

發新話題