發新話題

緣聚網上話乒乓 2

本主題由 (=^x^=) 於 2017-1-4 22:50 合併
引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-4-25 11:36 發表
左手日直: 银河 983 (86 g); Nittaku Fastarc G-1
右手横板: 银河 T-10 Plus (78 g); 友谊 802-40, Tibhar Evolution MX-S
范少,兩塊板上陣?
左右齊用,中間位 點算
用膝蓋撞
幾個
......................

中间位:

左手直板推挡,及
右手反手攻

合稱:左推右攻
左手日直: 银河 983 (86 g); Nittaku Fastarc G-1
右手横板: 银河 T-10 Plus (78 g); 友谊 802-40, Tibhar Evolution MX-S

呢首歌系 雪花神劍 主題曲,我好鍾意睇
本帖最近評分記錄
  • q9450 黑暗指數 +1 多謝分享 2017-4-25 13:03
  • 范少伯 黑暗指數 -1 嘩!幾多年前? 2017-4-25 11:58
慎言

午安。上星期終於有機會打返半場波...但係...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
主板: 紅雙喜2星板
副板: 紅雙喜6星板(多謝論壇某R師兄送出)
打法: 執波 加強 運動 出汗型
門派: 手殘 腳傷 醒覺 進化版

別人笑我太瘋癲,我笑他們看不穿。

原來係...5木2碳...

直板 STIGA V1 + Airoc Astro M max + 日版 Sigma euro 1,8

之前買左一塊直板,stiga V1 5木2碳

配 Stiga Airoc Astro M Max 同 日版 Sigma I Euro 1.8

板重79g
total 176g
本帖最近評分記錄
  • 范少伯 黑暗指數 +1 做乜加佢分?!佢要減!!! 2017-4-25 14:17
  • GatienExtra 黑暗指數 +1 多謝分享 2017-4-25 13:32

午安各
幾個
......................

引用:
原帖由 q9450 於 2017-4-25 13:08 發表

直板 STIGA V1 + Airoc Astro M max + 日版 Sigma euro 1,8

配 Stiga Airoc Astro M Max 同 日版 Sigma I Euro 1.8

板重79g
total 176g
呢塊好野,李靜 打呢塊板,stiga v1
本帖最近評分記錄
  • 范少伯 黑暗指數 -1 会繼續 2017-4-25 14:18
  • q9450 黑暗指數 +1 多謝分享 2017-4-25 13:53
慎言

引用:
原帖由 q9450 於 2017-4-25 13:08 發表

板重79g
total 176g
配狂飆,非 neo 版本
本帖最近評分記錄
  • 范少伯 黑暗指數 -1 已盡力 2017-4-25 14:18
慎言

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-4-25 13:33 發表

e+呢塊e然ok
本帖最近評分記錄
  • q9450 黑暗指數 +1 多謝分享+午安俠 安 2017-4-25 13:53

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-4-25 13:33 發表

講堅,真係幾好打。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • q9450 黑暗指數 +1 多謝分享 2017-4-25 13:53
所以人老咗, 一定要醒定D, 千祈咪得罪人, 千祈咪乞人憎, 否則贈你一句老而不, 真係乜癮都冇晒啦!

發新話題