發新話題

緣聚網上話乒乓 2

本主題由 (=^x^=) 於 2017-5-25 17:54 提升
引用:
原帖由 rckw 於 2017-7-25 23:34 發表

咁這感性
老野就係咁... 我講我(費事又比人扣分)
本帖最近評分記錄
  • sorry 黑暗指數 +1 扣分 2017-7-26 00:15
別人笑我太瘋癲,我笑他們看不穿。
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-25 22:32 發表

好!咸鱼白菜也好好味。
多謝。

早晨啊⋯⋯

我命犯天煞孤星 無伴終老 孤獨一生

早,蹺。
DSE: Chinese 1, English 5, Math 5*, Statistics 5**, Liberal Studies 1, Physics 5**, Economics 1, Management 1, Japanese 1. Best Five = 20 (虛假学歷)

早,梳。
DSE: Chinese 1, English 5, Math 5*, Statistics 5**, Liberal Studies 1, Physics 5**, Economics 1, Management 1, Japanese 1. Best Five = 20 (虛假学歷)

本帖最近評分記錄
  • q9450 黑暗指數 +1 點心! 2017-7-26 07:11
我命犯天煞孤星 無伴終老 孤獨一生

引用:
原帖由 sorry 於 2017-7-26 07:09 發表
見到突然諗起點心!一盅兩件!

引用:
原帖由 范少伯 於 2017-7-26 06:24 發表
早,蹺。
早,范。

引用:
原帖由 sorry 於 2017-7-26 06:07 發表

引用:
原帖由 sorry 於 2017/7/26 07:09 發表
梳兄 的家庭照?

打波又吹水

早,汤。

早晨呀老友記

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

發新話題