發新話題

緣聚網上話乒乓 2

本主題由 (=^x^=) 於 2017-1-4 22:50 合併
引用:
原帖由 rckw 於 2017-2-23 19:15 發表
你地又熱心又忠實又清白, 加油
呢位都係熱心既忠實論壇fans應該加分。証明您唔係為分而上線。繼續多謝您。
主板: 紅雙喜2星板
打法: 執波 加強 運動 出汗型
門派: 手殘 腳傷 醒覺 進化版

別人笑我太瘋癲,我笑他們看不穿。

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2017-2-23 20:08 發表

之前Q兄唔出聲,依家差不多日日吹水
咁啱得閒就吹下囉...米笑我啦。

引用:
原帖由 GatienExtra 於 2017-2-23 20:44 發表
如果有人願意院內吹水,一日回幾百個,小弟願意繼續陪佢顛
一百個我就肯定冇份.... ...間中甫下亂UP下OK既。

引用:
原帖由 Ghstt 於 2017-2-23 19:23 發表
琴日小學部學界好勁
有冇見到我? 我係小學雞

早安各
幾個
......................

Good morning.
Xiom Stradivarius (81 g, 直板単面), Palio CJ8000

早早

午安各
幾個

就快黃昏安..晚安了

緣聚最強十二院友

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2017/2/24 18:35 發表
緣聚最強十二院友
666 + 23, good evening.
Xiom Stradivarius (81 g, 直板単面), Palio CJ8000

晚安各
幾個

晚安各

Good morning, everybody.

引用:
原帖由 q9450 於 2017/2/24 17:27 發表
就快黃昏安..晚安了
皇上,早晨。

早晨呀老友記

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

發新話題