發新話題

緣聚網上話乒乓 2

本主題由 (=^x^=) 於 2017-5-25 17:54 提升

回復 180# 的帖子

弧生,
尼個網信吾信得過架 ?
http://www.tabletennisdb.com/top-rubber/overall-desc.html
早排"籃V"行頭, 依家吾見影 !  
本帖最近評分記錄
  • feideepking 黑暗指數 +6 多謝分享 2011-1-22 14:01
打波有贏過  吹水未輸過 !!!

回復 181# 的帖子

"7"仔尼 ?  

回復 182# 的帖子

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-22 09:37 發表

弧生, 你係富貴命嚟o既, 希望你再中多d個市o既波幅
多謝King少,承你貴言,希望大家都搵多D,齊齊過肥年!!

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-22 12:00 發表
弧生,
尼個網信吾信得過架 ?
http://www.tabletennisdb.com/top-rubber/overall-desc.html
早排"籃V"行頭, 依家吾見影 !  
占兄,呢個網似乎信吾過,數據好浮動!!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 占jim 於 2011-1-22 12:02 發表
"7"仔尼 ?  
我都想知?! 呢次真係瀨得不明不白!!

占兄,弧兄,大家好,很久沒上來了

講得唔c文d, 或者入肉d: ed排行榜好難令人想起rebate或者利錢.

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2011-1-22 10:36 發表
午安, 米生!

今朝去乒X天地,看到一個令人炸舌的短訊,
本帖最近評分記錄
  • feideepking 黑暗指數 +6 鼓勵爆d炸舌嘢出嚟 2011-1-22 14:11

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2011-1-22 14:06 發表
米高兄,幾時比D新架生我地開下眼界!!

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2011-1-22 14:07 發表
今朝去乒X天地,看到一個令人炸舌的短訊,
咁勁?!短訊講乜?

本來賣了一塊沒開的Omega 3 Bios Asia Vers (Red),買家收到了後居然這樣說:

塊膠跟本封面與內容不附包裝不正常是密封的內是黑色45度歐版,甚至像是早期非免灌版本請你給我一個合理解

ps:呢個世界乜人都有,下次會唔會Tenergy內放了塊焦點3呢?

我用直日打了三塊這種膠皮,沒有發生這樣的事情,所以我黑了他,不作回應了,省點氣

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-22 14:07 發表

午安, 米生!
King Sir,幾時教我話劇先

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2011-1-22 10:56 發表

King Sir,幾時教我話劇先
米生, 在下識打雜唧; 當睇果個火滾文, 在下即時諗起:

果幾塊膠, 原來吾只係用過焦三.

哈哈,所以下次咪同學生哥交易,隨時身敗名裂

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2011-1-22 11:15 發表
哈哈,所以下次咪同學生哥交易,隨時身敗名裂
D褲有學生幾招o架:

回復 198# 的帖子

弧生, K少,
盡信"網"不如無"網" !   

回復 199# 的帖子

Hi ! Michael,
羅D靚野出黎俾大家開下眼界至得架 !

發新話題