23 12
發新話題

【消夜球局】: 3月12 日(星期三) 8:00-11:00pm (魚則)魚涌市政2張檯(finished)

【消夜球局】: 3月12 日(星期三) 8:00-11:00pm (魚則)魚涌市政2張檯(finished)

3月12 日(星期三) 消夜球局 8-11pm (魚則)魚涌市政2張檯

8-9 pm 1張檯 table no 3.
9-10pm 2張檯  table no 3, 2
10-11pm 2 張檯  table 2, 3  其他未book ,到時再book,不過一定有檯 (最少兩張) 最多四張

人數 / 出席時間

1) smallstar / 8-11pm +10
2) thynk /8-10pm +5
3) fai / 8-10pm +5
4) kitty / 8-11pm
5) 649 / 9-11pm
6) Tam校長
7) wonfat / 9-11pm
8) Ken2 /9-11pm
本帖最近評分記錄
  • 瑤瑤 +10 開球局獎勵 2008-3-6 09:43

回復 1# 的帖子

星星,好耐無同你打波啦。
我來8~10pm。
本帖最近評分記錄
  • 瑤瑤 +5 Join Ball Game 2008-3-6 09:43

報名打8-10pm
本帖最近評分記錄
  • 瑤瑤 +5 Join Ball Game 2008-3-6 09:43

我來8~11pm.liness" />
本帖最近評分記錄

我報名打8-11pm.
最好8-9pm可以加枱
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-3-6 00:09 發表
3月12 日(星期三) 消夜球局 8-11pm (魚則)魚涌市政2張檯

8-9 pm 1張檯
9-10pm 2張檯
10-11pm 1張檯  其他未book ,到時再book,不過一定有檯 (最少兩張) 最多四張

人數 / 出席時間

1) smallstar / 8-11pm ...
報住先

I join 8-11pm

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-3-6 00:09 發表

8-9 pm 1張檯
9-10pm 2張檯
10-11pm 1張檯  其他未book ,到時再book,不過一定有檯 (最少兩張) 最多四張

人數 / 出席時間

8點要加檯喔

引用:

8-9 pm 1張檯
9-10pm 2張檯

人數 / 出席時間

頭一個鍾一張檯好似太逼人

回復 9# 的帖子

我跟埋Ken2 , 都打9-11pm
wonfat

長開長爆

引用:
原帖由 Fai.. 於 2008-3-7 13:43 發表

頭一個鍾一張檯好似太逼人
8pm no more table available

如果8-9pm只有一張枱,我會改打9-11pm

引用:
原帖由 649 於 2008-3-7 18:44 發表
如果8-9pm只有一張枱,我會改打9-11pm
唔知點解 10-11pm 所有檯比人 book 晒!想問係唔係我地啲波友 book 左呀 ?

回復 14# 的帖子

一切正常, 網站有時'sort sort" 地

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-3-8 22:07 發表
一切正常, 網站有時'sort sort" 地
即係你睇到重未 book ? 無理由喎! 6-7pm 重未有人book 而10-11pm 比人book晒 啦!

回復 16# 的帖子

有3個場available, 以前都試過咁, 嚇了一跳

引用:
原帖由 smallstar 於 2008-3-8 22:24 發表

即係你睇到重未 book ? 無理由喎! 6-7pm 重未有人book 而10-11pm 比人book晒 啦!
我冇book過.......

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-3-8 22:31 發表
有3個場available, 以前都試過咁, 嚇了一跳
唔係喎,Check 過比人book 晒喎,一張檯都無啦!

我check過10-11pm重有枱,smallstar你去book啦

23 12
發新話題