38 12
發新話題

(乒總)2011全港公開乒乓球單項錦標賽..賽事賽程公布!

引用:
原帖由 vr1717 於 2010-12-17 10:12 發表
中男單~  比賽魔咒第 3 回目 !
good luck for me !

正~ 甲組o係順利打~ 可以踢拖落街睇波了
對邊個呀?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

唔知呀~ 特登唔睇~ 比個 surprise 自己~

i love sm ~ high !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-12-16 18:30 發表
唔..... 男單要對第一種子添
做乜識既人一定要撞埋一齊架.....男雙真係...
阿舜,你喺打丁丁對你色天?
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

多謝通知。

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2010-12-17 11:12 發表

阿舜,你?打丁丁對你色天?
對天哥哥!

引用:
原帖由 vr1717 於 2010-12-17 10:26 發表
唔知呀~ 特登唔睇~ 比個 surprise 自己~

i love sm ~ high !
咁你可能對我 事關我都唔知你叫乜名
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

終於都出左

所有賽事2011年1月2日開始!

唉! 今次冇我份打了

中女丁...  第一場睇人打左先..
都唔知係咪以前識既..... @@"

中就中,不過撞返工 ,多數都無得去lu~~~

單打,男雙我都有得打!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 borkee 於 2010-12-19 23:09 發表
單打,男雙我都有得打!
加油呀!

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2010-12-17 11:12 發表

阿舜,你喺打丁丁對你色天?
引用:
原帖由 小閒 於 2010-12-17 16:21 發表
對天哥哥!
好難打啊

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-12-20 01:00 發表

好難打啊
你俾D心機啦! 加油呀阿舜﹕

我上年同今年單項第一場對手都係同一位小朋友, 有冇咁橋呀 ?
上年唔好意思地抄左佢一鋪11比0, 事隔一年, 可能一個唔好彩, 比佢抄番11比0

打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

同一個人

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-12-20 16:36 發表
我上年同今年單項第一場對手都係同一位小朋友, 有冇咁橋呀 ?
上年唔好意思地抄左佢一鋪11比0, 事隔一年, 可能一個唔好彩, 比佢抄番11比0
甘橋啦!

38 12
發新話題
最近訪問的版塊