31 12
發新話題

男團決賽: 中國 vs 韓國

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-3 10:47 發表
嗯嗯,第二,四局D比分都好險
其實有時 win 波真是要有運...你看 王浩第二塲 win 便知....deduce 時兩球都賴網.

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-3-3 11:46 發表
我琴日係現場睇,感覺韓國隊佢地唔係咁重視今次比賽,佢地D隊友係場上打,其他果D坐係度講笑,總之比人的感覺,係一D都唔緊張,反而中國就相反,馬琳打完之後都要比肥劉係咁小
我都估你去咗廣州睇 , d 門票貴唔貴呀 ?
我都覺得今次韓國唔係好緊張 , 也可能同最近韓國乒協換教練有關 , 吳尚銀唔出現分分鐘係借傷杯葛佢地。

回復 55# 的帖子

我係偷偷地入去,所以唔洗買飛
加上我係坐係梳化果度睇!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-3-3 12:07 發表
我係偷偷地入去,所以唔洗買飛
加上我係坐係梳化果度睇!
嘩 , 你唔好咁啦 ! , 錢你大把 , 咁都要慳
坐梳化是什麼意思

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-3-3 12:10 PM 發表

坐梳化是什麼意思
我有証件入去,但又唔係記者証,總之就可以到處走

如果我呢個朋友來香港的話,6號-9號佢都會帶我入去
唔洗排隊囉飛

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-3-3 12:10 PM 發表

坐梳化是什麼意思
如果你有留意中國隊,佢地已經少左好多正手爆沖,反而多左摩擦

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-3-3 12:14 發表

我有証件入去,但又唔係記者証,總之就可以到處走

如果我呢個朋友來香港的話,6號-9號佢都會帶我入去
唔洗排隊囉飛
我可唔可以拉住你衫尾入呀..

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-3-3 12:10 發表 嘩 , 你唔好咁啦 ! , 錢你大把 , 咁都要慳 坐梳化是什麼意思
可能有三陪................

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-3-3 08:40 發表

坐梳化是什麼意思
坐梳化係同 劉國樑教練排排坐 !

講笑!

31 12
發新話題