發新話題

嚴重弓起網友 YC"富" 購入D3S

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

嚴重弓起網友 YC"富" 購入D3S

下次你BRING 埋部机飲酒, 記得叫埋我。。。。。
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

http://www.price.com.hk/product.php?p=114006

Nikon D3s
==感謝會員d.kuyt  提供資料==
HK$33,278
9.3外型  9.3
功能  9.3
操作  9.3
影像質素  9.4
評分人數:27
像素: 1210萬像素
感光元件: Nikon FX CMOS
焦距轉換: 1.5x
儲存媒體: CF Type I
熒幕: 3吋
淨機身重量: 1240g
體積: 159.5 x 157 x 87.5mm
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

以後唔好叫ycfu呀....改名叫富詩父好過啦!

Congratulations SiFu!!!  Ging Ah!!  

哈哈~我可唔可以嗌"富哥"????

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-12-11 22:00 發表

仲有24期供款,咁就唔該你埋單啦!
HK$33,278 /24=?????

yc兄, 幾時買埋大中小黑, 三元齊發?

我都想有機會比人踢爆出呢個post呀, 可惜冇噤既財力呀~

嘩, 部機每一shot都咁cyber cool, 恭喜!

嘩 ! e部 影出黎D相一定超靚

唔怪得知之前師父唔見咗部相機都當無咩事啦,
咁先有藉口買過部新架嘛...
o( ^ (00) ^ )o

GOOD RICH!

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-12-12 16:30 發表
唔怪得知之前師父唔見咗部相機都當無咩事啦,
咁先有藉口買過部新架嘛...
野田妹你誤會我了..........
之前部機又分24期,仲有22期未供,每個月收到張單都提一次我的傷心事。
其實我...........

各位大哥大姐高檯貴手,唔好再講啦!你一句我一句咁好快推到變本週熱門,咁到時我的處景更加危險!

咪嘞!我呢個禮拜避一避風頭,唔上網住,等風聲無咁緊再浦頭。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

我幫你推一推

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2010-12-12 11:34 發表
我都想有機會比人踢爆出呢個post呀, 可惜冇噤既財力呀~
我都有同感

PROFESSIONAL
<-->
.

發新話題