40 12
發新話題

我對乒乓總會既印象愈來愈唔好...好火

我對乒乓總會既印象愈來愈唔好...好火

咁我就報名2011全港公開果個比賽....疌記得我填表+寄過去係出左章程既弟2日...姐係上個月到
金日佢寄番比我同我講無位..有咩可能咁快無位呀..

你有無問佢幾時收到?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

我雙打都報唔到/.\

我單雙都報到

我對乒總一早已心淡了 !

乒總兩個字形容,垃圾!

引用:
原帖由 ★呀然★ 於 2010-12-8 18:20 發表
咁我就報名2011全港公開果個比賽....疌記得我填表+寄過去係出左章程既弟2日...姐係上個月到
金日佢寄番比我同我講無位..有咩可能咁快無位呀..
"出左章程" = by mail ?  Many people download from hktta.org.hk and mail back.

引用:
原帖由 歐少 於 2010-12-8 21:29 發表
乒總兩個字形容,垃圾!
...................

乒總D野真係好Q慢,,,  D排名榜成日都遲更新 ><''

就好似黎緊個下年1月單項賽D種粒籽排名仲用番今年9月出嘅排名榜,,,,全港團體錦標賽果D分仲未計好 ==''

章程出左..賽程未出..

講真乒總真係好廢..

排名榜幾時.....更新???

其實大家唔好一面倒咁批評冰總......
冰總既職員,唔係只係做一個比賽,佢地可能同時要負責幾個比賽,或者有其他唔同範疇既工作要負責,真係唔係一兩日就做得完......
佢可能有做得唔好既地方,但可以根據事實向他們反映,大家互相推動彼此進步,咁乒壇先會發展的更好......
批評之前,先設身處地為他們想一想,他們都係打工仔,佢地都想做好呢份工,唔想俾人指住黎鬧架嘛......
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

回復 15# 的帖子

Considerate but reasonable!!!

回復 15# 的帖子
if all the staff have excellent work or performance, no one will criticize
they get their salary,  no  excuse

我對乒總既比賽失望 ,
因為等得勁耐 ,
唔好玩 !

可能乒總既人手少,活動多樣化-----好忙!

可能乒總既人手少,活動多樣化---好忙!等下啦啦!

BLACK IS BLACK, NO ONE WANT TO HEAR EXCUSE
<-->
.

冇辦法 ! 乒總的資金,大都來自政府或銀行資助 o 換言之都是用市民的資金去支持 o 故當乒總做事有甚麼閃失時,給市民噪下發洩下,都好應該呀 !

40 12
發新話題